Uitstekend geholpen

Winkel op de Fred geweest echter een maat kleiner niet op voorraad in winkel echter wel in ander filiaal. Deze laten opsturen en binnen enkele dagen ontvangen. Helaas was deze maat net te klein en direct retour gestuurd en aankoopbedrag enkele dagen daarna ontvangen.

Vriendelijk en service gericht

Had schoenen in de verkeerde maat. Had ze gebeld, waren ze goed bereikbaar en heel vriendelijk, voelde goed en vertrouwd. Ze hadden ze netjes omgeruild in het systeem en ze waren gelijk alweer de volgende dag binnen. Een hele fijne ervaring.

Deed geheel aan mijn verwachtingen

Deed geheel aan mijn verwachtingen

Snel

Zeer snelle en goede service

Snelle verzending!

Tja, als je nieuwe schoenen koopt, wil je ze natuurlijk snel hebben. En daar heeft Nolten fijn voor gezorgd. Maar belangrijker nog is hun goede assortiment. Blij met mijn nieuwe schoenen!

Prima en snel geleverd

Snel een geschikte schoen gevonden, en bovendien in een halve maat die je bij de gemiddelde schoenenzaak in de stad niet op voorraad treft.

Positieve ervaring mij eerste bestelling

Mijn moeder had mooie schoenen online gezien bij Nolten. Heb deze voor haar besteld. Snelle verzending en bezorging en mooie kwaliteit schoenen. Bestelproces was gemakkelijk.

Mooie collectie en makkelijk bestellen. Snelle en keurige levering.

De snelle levering

Prima!!!

Duidelijke site, goede service en snelle levering. Top!!!

Snel en goed

Mooie en goed geprijsde producten..!

Goede kwaliteit, levering op tijd.

Ik was gewend om naar de schoenenwinkel te gaan om mijn schoenen te kopen. Dit kon niet wegens ziekte. Wist wat ik wilde hebben en ken mijn maat. Allemaal perfect geregeld.,

Matig

Schoenen waren snel besteld, maar de kleur viel tegen dus aangegeven om het om te ruilen. Helaas is dit niet goed verwerkt en moet het alsnog opnieuw besteld 2x 1,50 afterpay ( zelf voor gekozen natuurlijk) Wel excuses maar geen voucher ofzo.

Nog steeds niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen

Heerlijke laarsjes

Perfect!

Supersnel verzonden. Prachtige laarzen.

Eerste keer gekocht bij Nolten: 100% content.

Op donderdag paar schoenen gekocht ( mooie aanbieding), zaterdag mijn aankoop afgehaald bij een ophaalpunt in Mestreech. Kende Nolten niet, maar in voorkomend geval zal ik zeker weer bij deze winkel kopen.

Top geholpen

Via klantenservice een paar mooie schoenen erbij!!

Snelle evering

Bestelde produkt van goede kwaliteit en snel ontvangen.

Top, snelle levering!

Top, snelle levering!

aardiger verkoopster, heel behulpzaam en vriendelijk

Snel en betrouwbaar

Favoriete schoenwinkel met een super webshop. Goed verpakt en snel bezorgd. Ideaal als je even niet naar de fysieke winkel kan.

Professioneel, snel en prima service

Mooi aanbod, goede service en professionele afhandeling

Fijn dat ik hier schoenen kon vinden van mijn merk, mijn maat en wijdtemaat. Ook nog eens in het model en de kleur die ik zocht. Ga vaker bij jullie op de site kijken.

24 Tiber

Den haag 2491 DH