Kwaliteit!

Precies zoals ik had gedacht! Gewoon goed!

Ik wilde Gabon sandalen omdat die pasvorm mij altijd goed past. En Nolten had hele leuke in de verkoop. Besteld en de volgende dag in huis. Precies zoals ik had gedacht. Gewoon super!

Alles klopt

De bestelling, het toesturen, ontvangst en retournering. Alles verloopt vlot en zoals het hoort. Helaas vond ik de schoenen niet zo mooi als dat ik dacht dat ze zouden zijn. Retour gestuurd en enige dagen later keurig mijn geld terugbetaald gekregen.

Snel ingeleverd

Snelle levering, echter het pakket was door de bezorger buiten in de regen achter gelaten.

De snelle levering heb ik als zeer prettig ervaren. Dat de bezorger op een regenachtige dag het pakket buiten in de regen heeft neergezet terwijl er een overkapping is waar het pakket droog zou hebben gestaan, was wat minder. De pakket was nat, maar de doos waarin de schoenen zaten was gelukkig nog droog.

Prima online shop

Zoek je schoenen uit, betaal, bestel, wacht af en en ze worden keurig bezorgd. Precies zoals je mag verwachten en voor mij heel handig want ik woon én niet in de buurt van een Nolten vestiging én de schoenen die ik nodig heb zijn heel moeilijk te verkrijgen en al helemaal niet in een stenen winkel.

Accuraat en snel

Goede communicatie en snelle levering

Snelle levering , Duidelijke retour info met label , snel geld teruggestort.

Snelle verzending!

De schoenen werden meteen na de bestelling verzonden. Geweldige aankoop.

Supersnelle levering

Snelle levering Prima !

Top geregeld

Altijd snelle levering, goed verzorgd

Zie boven

Snelle bezorging, mooi product

Mooi!

Mooi product, prijs naar verhouding, snelle levering.

Snel gelevered

Heel goede service. Mijn bestelling was echt snel geleverd

Zeer goede service.

Na drie maanden waren mijn X sensibles stuk en zonder morren en razend snel mijn geld terug. Weer nieuw besteld maar die passen helaas niet goed , dus teruggestuurd. Service is top en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan. Voorbeeld voor veel andere klantenservices.

Top! Nolten

Goede en duidelijke website. Je mand blijft best lang gevuld staan, waardoor ik altijd goed kan kiezen uit welke ik echt wil. Groot assortiment. Wel veel dure merken. Duidelijke communicatie en het mag gratis retour indien nodig. De sneakers zijn goed en netjes verpakt. En zien er super uit.

Had de sandaal bleu fish besteld....supersnelle en correcte bezorging.......

De ervaring met Nolten is zeer zeker aan te bevelen. Vrg Henny Waslander

In alle opzichten perfect !

Alles heel verzorgd: een overzichtelijke webshop, een duidelijke communicatie, een snelle levering, schoenen keurig verpakt. Een volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen !

Geweldig!

Netjes en goed geregeld en afgeleverd. Top!

Snelle levering, mooie sneakers!!

Goede ervaring met Nolten! Snelle levering, duidelijke berichtgeving en mooie schoenen! Helemaal tevreden!

Quality service

Normaal ga ik naar de winkel maar deze keer heb ik besteld aangezien ik reeds twee espadrilles heb gekocht en nu een derde wilde. De levering en de service waren prima. Ik ben zeer tevreden met Nolten en ik koop graag daar.

Mooi klompsandalen

Had bruine besteld, retour gedaan en aangegeven dat ik ze wilde ruilen voor de blauwe. Kreeg m’n geld teruggestort en verder nix

Perfecte levering

Tijdige levering, goed verpakt

De bestelde schoenen waren nagelnieuw (dus ook niet eerder gepast door iemand). Dat is fijn om te merken.

24 Tiber

Den haag 2491 DH