Makkelijk en goed

Makkelijk en goed

Pakket snel geleverd. Top kwaliteit slippers Okulai besteld.

Alles vlot verlopen

Alles goed en snel verlopen.

Altijd goede service

Altijd goede service

Mooi produkt. Snelle omruil.

Ik had eerst net een te kleine maat besteld. Teruggestuurd met verzoek omruilen. Binnen de kortste keren de grotere maat ontvangen. Zitten super!

Mijn ervaringen met Nolten zijn zeer goed. Snelle leveringen.

Goede dienstverlening

Brede keuze, makkelijk te navigeren op de website, snelle bezorging

Mooie nubikk schoenen besteld bij nolten. Zouden worden bezorgd maar was vergeten dat Hemelvaart er tussen viel. Ondanks dat de schoenen al bij post nl waren aangemeld heb ik nolten gemaild of ik ze toch niet bij het centraal magazijn kon ophalen daar ik na Hemelvaart niet meer thuis zou zijn ivm vakantie. Direct daarop werd ik gebeld dat ik zo kon ophalen. Uiteraard zijn de schoenen mooi maar de service is ook top door deze actie.

Snelle, correcte afhandeling

Helaas kon ik mijn schoenen niet ruilen tegen een maat kleiner omdat die maat niet meer beschikbaar was, maar de levering, afhandeling zowel als de communicatie verliep heel goed en correct.

Goede service. In het nog mooier dan op de site.

Bestelling zeer snel geleverd !

Artikel uitgezocht en besteld en zeer snel geleverd !

Snel

Ben al jaren klant Hoytemastraat den Haag...Geweldige expertise en wat een hartelijkheid!!!!!!!!!!!!!!! Ik zie geen andere schoenenzaak.

Makkelijke site om te bestellen en snelle levering. Mooie kwaliteit van de t-shirts

Leuke schoenen, veel keus en uitstekende service!

Ik woonde vroeger in Den Haag en kocht altijd mijn schoenen bij Nolten op de Frederik Hendriklaan. Heerlijke winkel met veel keus! Nu ik in Friesland woon ben ik blij dat ik nog steeds, maar nu online, bij Nolten kan kopen !

Artikel klopt, snelle levering

Zeer snelle afhandeling

Snelle afhandeling , goede inpakmethode en mooi product@

Plezier geholpen en vriendelijk

Mijn klacht is bijzonder snel opgepakt en opgelost!

Na mijn telefoontje is er direct ervoor gezorgd dat het werd opgelost en ik heb de schoenen per omgaande toegestuurd gekregen. Sam heeft dit goed aangepakt.

Correct!!!

Alles ging zorgvuldig en netjes! Product klopte goed!!

Super tevreden

Zeer snel geleverd. Onmiddellijk na bestelling al een bericht dat het pakket verstuurd werd. En meteen de dag erna in huis. De maat was perfect. Kortom super tevreden.

Top winkel

Goede service en snelle levering

Ruim assortiment, snelle levering en goede service!

Ontzettend fijne webshop. Ook retouren kan zonder omslachtig gedoe. Aanrader!

Naar verwachting

Tevreden over het verloop

Correcte snelle levering

Eerste bestelling bij jullie, heel correct en vlot. Waarvoor dank.

24 Tiber

Den haag 2491 DH