Mooie collectie

Mooie collectie en snelle levering Aanrader.

Webshop verkoopt verkeerde maten

Maten klopte niet op de webshop, waardoor ik de verkeerde maat heb ontvangen en nu is de mijne uitverkocht ..

Mooie schoenen. Goede en snelle levering

Snel en netjes

Duidelijke communicatie en snel verzonden, netjes aangekomen. Goede schoenen uitstekende kwaliteit en met hoge korting. Ik ben helemaal blij!

Snelle en correcte levering

De schoenen zijn snel en bijzonder mooi verpakt geleverd. Helaas niet gehouden, omdat ze te mooi waren om intensief mee te lopen met de honden. Het aankoopbedrag binnen no time terug gestort.

Item, price, promotion Good....

First time client, I appreciate this company, one "bemol"regard the delivery, but at the end, it was a good experiment. to be continued

us- maten

Hi de schoenen waren 2,5 maten te groot. Ik had deze maat besteld omdat jullie op de site zeggen us-Maten te hanteren. Omgerekend en wel moest het dan kloppen. Niet dus. Misschien toch handig om Europees model te gebruiken. Ik heb ze niet kunnen ruilen want maat 39 was niet in stock.

Altijd het beste winkel

Uitstekende service

Eenvoudig om te ruilen, zeer goede service. Fantastische schoenen, zeer tevreden!

Makelijk en keurig bestel en aflevering process

Zoals beloofd

Eerst telefonisch contact gehad. Netjes te woord gestaan. Schoenen keurig verpakt en snel ontvangen!

Goede en duidelijk website, snelle levering. Zeer tevreden

Geweldige service!

Goede service , en de beste prijzen voor schoenen vooral in het duurdere segment. Altijd de beste prijzen. En als er iets is lossen ze het perfect op. Ik kjk alltijd eerst bij Nolten. Beste deal. Mooiste schoenen. Aanrader!!!!

Snelle levering, mooie merken, goede service

Online bestellen werkt prima

Snelle bezorging en mooie schoenen. Eenvoudig retourneren, als dat nodig is

Den Haag en sendra, kan niet beter

Meui

Fijne shopervaring

Het zoeken naar schoenen en het bestellen ervan ging erg eenvoudig. De schoenen waren vervolgens binnen twee dagen al in huis.

Heel betrouwbaar en vlotte service!

Heel betrouwbaar en vlotte en correcte service!

Top, snelle levering

Fijne webwinkel met snelle levering. Tevreden over de schoenen. Maat klopte.

Op tijd geleverd en duidelijke cy

Snelle levering!

Prima service!

Goed geholpen met de levering en ook met de afwikkeling van een retour

Goed geholpen met de levering en ook met de afwikkeling van een retour

Snelle goede service!! Aanrader!

Mooie schoenen en snelle levering.

24 Tiber

Den haag 2491 DH