snelle levering en snelle reactie op retourzending ivm te grote maat.

prima ervaring, snelle levering en goede afhandeling retour ivm te grote maat.

Zeker aan te raden, pakketje snel ontvangen.

Super! Artikel en bezorging

Heel blij met mijn aankoop Zal ik de toekomst zeker nog eens kopen bij jullie Bezorging snel genoeg

Prima snelle correcte levering, retourformulier niet gebruikt, maar al bijgevoegd. Zeer handig en klantvriendelijk.

Super service

Product zoals omschreven en super service.

Netjes en snelle levering

Nette en snelle levering

Aanrader

Goede site en makkelijk te bestellen. Laarzen werden snel geleverd en zijn fantastisch. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Ik ben hier blij mee

Heb nog nooit zo uitstekende klantenservice meegemaakt als van dit bedrijf. In 1 woord geweldig Had online schoenen besteld deze waren helaas te klein gebeld met de klantenservice er was nog 1 paar 1 maat groter maar ze kon niet garanderen dat dit paar er nog was als mijn paar teruggestuurd waren. 2 dagen later kreeg ik het laatste paar 1 maat groter thuis gestuurd geweldig. In 1 woord top

Mooie collectie, snelle levering en correct

Nolten heeft een ruime en mooie collectie aan schoenen. Goede website, levert snel en correct!

Fantastische helpdesk!

De medewerkers van de helpdesk hebben me fantastisch geholpen!

Snel en correct

Prima retourafwikkeling

Eenvoudig te retourneren. snelle afhandeling

Gioia enkellaarsjes

Goede website, snelle levering, super mooie suède laarsjes met hele goede pasvorm. Enkellaarsjes grijs/taupe van Gioia. Blij mee.

Kleding was netjes ingepakt

Heel tevreden

Vlugge levering

Mijn bestelling kon ik al na een paar dagen ophalen. Zoals altijd heel goed geholpen in de winkel

Sfeervolle, kwaliteitsvolle en mooie winkel

Ik ben al jaren klant van Nolten. Ik bezoek de winkel en bestel ook online. De service van allebei is excellent! Ik ben dol op de platte gesloten espadrilles. Jammer dat ze alleen in de kleuren blauw, beige en groen komen. Graag zou ik ook zwart willen hebben.

Mijn laarzen waren heel snel geleverd

Service gericht

Snel en correct geleverd.

Ruime keuze, vlotte afhandeling

Ruime keuze en vlotte afhandeling.

Prachtige winkel

Groot assortiment, winkel is ruim, zeer vriendelijk personeel

Prachtige schoenen. Voor het eerst was mijn aankoop te strak aan mijn grote teen. Dit merk kende ik ook niet. Terugsturen geen probleem.

Helemaal tevreden over de schoenen en de bezorging.

Helemaal tevreden met mijn sneakers van Floris van Bommel. Ze zitten goed en zijn mooi.

24 Tiber

Den haag 2491 DH