Zending op de hoogte gebleven, snel.

Vriendelijk geholpen in de winkel, levering correct en op tijd

Prima service!

Snelle levering en goede service! Alles top!

Vlotte service en scherpe prijs

De sloffen van Gieswein waren scherp geprijsd en snel en netjes geleverd.

Snelle levering. Vanwege retour goede info bij het ontvangen. Snelle terugbetaling.

Laars was van slechte kwaliteit

Rite rechter laars was niet goed waardoor ik mijn vinger heb opengehaald.Er moet een nieuwe rits in

Mooie, goed zittende laarzen.

De bestelde laarzen waren heel snel in huis. Ze zien er mooi uit en zitten prima. Ben er blij mee.

Niks mis mee !!!!

Ze leveren zoals ze beloven. Binnen enkele dagen de schoenen ontvangen die de winkel in mijn woonplaats niet kon leveren. Zeer tevreden

Mijn bestelde schoenen werden snel en netjes verpakt verzonden.

Altijd tip top

Laarzen gekocht maar er zat een klein krasje op de neus. Deze was niet weg te poetsen dus er werd direct gekeken of er nog een ander paar was. Dat was er wel in het magazijn dus na een paar dagen werd een splinternieuw paar thuis afgeleverd! Super geregeld door Nolten. Zoals ik eigenlijk ook altijd gewend ben.

Voor herhaling vatbaar

Vlotte levering, verzorgt en goed verpakt. Duidelijke info via mail.

Fantastisch in alle opzichten.

Prima informatie via mail, superrrr snelle levering en het artikel precies zoals omschreven! Heel blij mee.

degelijke schoen, snelle en goede levering

Prima zaak

Goed assortiment, snelle levering.

Fijne webshop

Fijne webshop met veel mooie schoenen heel veel keus. Snel verstuurd

In de winkel de schoenen gepast, helaas mijn maat niet meer op voorraad. Keurig via de winkel thuis laten bezorgen, 2 dagen later had ik de schoenen in huis.

Punctuele dienstverlening

Online aankopen worden altijd even rap verwerkt. Goed op de hoogte gehouden. Keurige levering!

Artikel op voorraad en vlotte levering.

Mooie site. Makkelijk bestellen. Snel geleverd.

Snelle levering en fijne sloffen

De voor mijn zoon bestelde sloffen (in een maat groter dan zijn oude) werden heel snel geleverd. Ze bevallen prima. Trouwens wel vreemd dat als je op site zoekt op ‘sloffen’ je als zoekresultaten allemaal handtassen krijgt. Oplossing is: zoeken op ‘pantoffels’.

Heerlijke pantoffels voor een goede prijs

Warme voeten in de herfst in mooie, duurzame pantoffels.

Super reliable

Delivery in the promised timeslot, perfect!

24 Tiber

Den haag 2491 DH