Zeer snel en gemakkelijk bestellen

Fijne webshop

Snelle levering, goede communicatie en snelle afhandeling. Kortom een tevreden klant.

levering ok

Tevreden

Goede opvolging en vriendelijke behandeling

Snelle levering en duidelijke website. Ik paste de schoenen helaas niet en de retourzending ging ook snel enz.

De levering verliep zoals gehoopt en verwacht.

Zie boven.

Prima bedrijf

Laarzen besteld die ik al ergens anders had gezien. Werden snel geleverd. Helaas waren ze te klein en bestelde ik een maat groter. Werden ook weer snel geleverd maar daarvan waren de schachten te wijd. Erg jammer, maar het bedrijf is prima en heeft alles goed op orde. Dikke duim!

Makkelijk, snel en vriendelijk

Duidelijke e-mailcommunicatie

Keurig netjes

Mooie winkels met uitgebreide keuze

Ik kom altijd in 1 filiaal. Leuk personeel met persoonlijke aandacht. Ze kennen me inmiddels en weten wat mn smaak is. Assortiment is breed. Met leuke moderne schoenen.

Keurig verpakt, netjes ontvangen

Altijd bang om een iets duurdere aankoop online te doen. Maar ik dacht: Nolten, dat moet lukken! Mijn Xsensibe schoenen zijn keurig aangekomen en zitten heerlijk! Ik heb meer van dit merk, dus wist wel mijn maat.

Kwaliteit super snel geleverd

Kwaliteit super snel geleverd

Schoenen snel ontvangen

Snelle en goede service

Mijn schoenen waren zo geruild binnen twee dagen had ik ze terug. Ik had de verkeerde maat besteld. De maat groter was weer te groot dus weer teruggestuurd. Binnen twee dagen stond mijn geld weer op mijn rekening. Topzaak

Snelle service en topkwaliteit!

De mooie sendra riem de volgende dag al in huis,dank je wel Nolten!

Versturen perfect alleen product niet.

Geweldige laarzen maar van kwaliteit suède en dan zonder rits !dat had ik niet gezien bij het bestellen. Daar kan een normaal mens niet zomaar inkomen zonder rits! Versturen en retourneren en geld terug is ook perfect gegaan. Mvg Wilma Meijer

Mooie laarsjes, prima service!

Alles goed en op tijd verstuurd, goede communicatie en mooie laarsje bovendien.

Makkelijk besteld en betaald, snel geleverd.

Super goede ervaring

Zeer snelle levering, goede service, fijne uitleg, aanrader!

Prima afhandeling

Mijn aankoop is vlot en correct afgehandeld.

Grandioos!

Mooie keuze aan schoenen en tassen! Webshop levert razend snel de bestelde items.

Heel mooie schoenen

Goede pasvorm mooie schoen goede kwaliteit

Comfortabel

Goede pasvorm goede kwaliteit!

24 Tiber

Den haag 2491 DH