Ruilen gaat lekker makkelijk!

Wat ik prettig vind is dat ruiling makkelijk gaat.

Zeer tevreden, snel, correct en zelfs het ruilen van maat gaat vlug

Ik had de verkeerde maat schoen besteld. Terug gestuurd voor een andere maat en een maat kleiner besteld. Volgende dag krijg ik een mail dat de schoenen zijn aangekomen en dat de andere maat onderweg is. Zo correct heb ik het nog nooit meegemaakt. Kom zeker terug.

Vriendelijk

Ik hoefde nauwelijks te wachten voordat iemand kwam helpen. Top!

in een woord prima.

in een woord prima

Fijne webshop, besteld en ondanks feestdagen snel in huis!

Left shoe does not zip shut

The shoes are not ok because the left shoe is too tight to zip shut. I have to return them.

Vriendelijk en perfect .

Helaas mijn maat niet. Vervolgens ging er iets fout met mijn retourform . Gebeld . N oplossing door een vriendlijke Babs . Bedankt .

volledig, betrouwbaar

Ik woon in Zwitserland waar de keus voor mijn maat 47 zeer beperkt is. Het sporadisch bezoek aan Nederland wordt dan ook gebruikt om nieuwe schoenen te kopen. Ik vond ze in Leidschendam maar niet beschikbaar in uw winkel. Twee paar werden de volgende ochtend nog in het hotel in Vorden direct door van Bommel geleverd, het derde paar kwam op vrijdag morgen aan dankzij uw sympathieke en efficiente inzet.

super goed

Goed verpakt en administratief goed afgewerkt

Goede en snelle service

Helaas moest ik het parket weer terug sturen omdat de schoenen te klein waren. De service was goed en levering was snel!

Goede service.

Heel fijn, dat ik zonder moeilijk gedoe de schoenen kan terug sturen. Ik voel me dan toch een beetje schuldig als mijn bestelling retour moet, maar niemand die daar moeilijk over doet.

Probleemloos

Snelle afhandeling en goede communicatie. Alles naar wens verlopen.

Betrouwbaar en snelle levering

Vertrouwd bedrijf en snelle levering.

Goed en dus tevreden

prima en betrouwbaar

Ik vind het een vlotte afhandeling nadat ik mijn schoenen geretourneerd heb.

Fantastische ervaring, jammer dat ik weer gestalkt wordt met de vraag een review achter te laten

Goed deskundig personeel. Uiterst vriendelijk en behulpzaam

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Prachtige schoenen goede kwaliteit, maar helaas te smal.

geweldige service!

De schoenen waren niet goed ivm steunzolen .Geretourneerd en snel geld ontvangen . Complimenten.Via mail steeds goedgeinformeerd.

Geweldig!

Ik vind deze enquetes écht vreselijk. Dus de 1e gooide ik weg maar ik blijf dus blijkbaar belaagd worden verdorie. Echt giga giga giga irritant dit!

Ook met retouren een goede ervaring

Goede website en goed contact met de website ook toen ik genoodzaakt was de schoenen retour te sturen met het verzoek om een maat groter. Goede respons en duidelijke antwoorden over levertijden.

Erg wennen

Heb erg pijnlijke voeten dus het is echt wennen. Maar gaat langzaam aan steeds beter gelukkig

Super schoeisel

Bestellen gaat makkelijk en wordt mooi op tijd en goed geleverd!

Perfect product op tijd geleverd.

24 Tiber

Den haag 2491 DH