Alles uitstekend geregeld

Ik heb gekregen wat ik heb besteld

Betrouwbaar en goede service

Ondanks een fout op de website (verkeerde kleur van de schoenen) heeft Nolten dit netjes opgepakt. Helaas zijn de schoenen retour, maar ik ben prima geholpen.

Volgens afspraak

Gewoon goede site en prima personeel

Retour en onduidelijk nieuwe aankoop nog steeds niet binnen

Retour en is ontzettend onduidelijk een nieuwe bestelling geplaatst in een andere maat na een week nog steeds niet binnen heel onduidelijk waar me pakket nu blijft

Correcte service

Na een verkeerde landenkeuze toch nog de korting gekregen. Top!

prima service

alles netjes en op tijd ontvangen.

Snelle levering en het product is precies naar wens

Prachtige collectie

Makkelijk bestellen/retourneren, maar vooral een hele mooie collectie. De winkel op de Frederik Hendriklaan in Den Haag is prachtig. Ik woon in Drenthe, maar als ik in DH ben, probeer ik altijd even langs te gaan.

Ja prima

De schoen is naar mijn zin.

Uitstekende webshop

Was op zoek naar veterboots die Van Bommel zelf niet meer had. Kwam via Google bij Nolten uit en zag dat Nolten zelfs alle maten nog op voorraad had. Besteld en netjes binnen paar dagen in huis. Helemaal top!

Verkeerde maat ontvangen

Helaas de verkeerde maat schoenen ontvangen maat 41 i.p.v. 39. Kan gebeuren ik heb opnieuw maar 39 besteld

zeer goede bediening

zeer goede aankoop gedaan, perfect afgewerkte bestelling. alle gegevens van de bestelling en levering zeer correct

Makkelijk toegankelijke site.

Snel, duidelijk en goed te volgen!

Snel, duidelijk en goed te volgen!

Goede dienstverlening

De zending, service ea is altijd goed.

Mooie collectie en top service

Ik ga meestal naar de Nolten winkel in the Mall, maar daarnaast bestel ik ook wel eens iets online. Ben over beide zeer tevreden . Goede collectie, snel verzonden en retouren snel verwerkt. Winkelpersoneel is ook top.

Goede en snelle levering

Fijne website, snelle bezorging en een mooie schoen ontvangen!

Veel keuze en goed geholpen

Mijn maat was niet aanwezig maar het alternatief om vrijblijvend te bestellen werd meteen aangeboden.

Snelle levering top

Heel behulpzaam

Goeie service en meedenkend

Goed bedrijf

Snelle en nette levering en ook nog goede paas kortings actie

Alles prima

Correct

Nolten doet wat het belooft op de site !

Levering duurde in vergelijking met andere leveranciers wel wat lang.

Snelle levering, goede kwaliteit schoenen.

Snellere levering dan verwacht, efficiënte communicatie, goede kwaliteit product

24 Tiber

Den haag 2491 DH