Geweldige service!

Keurig afgeleverd! Goed ingepakt en met zorg! Heel erg bedankt. Graag maak ik nogmaals gebruik van Uw online service. Hr.gr. van Hedy v. Kampen.

Vlugge levering

Goed en snelle levering

Bestelling verliep snel en goed

Perfect levering

Bestelling wordt snel en keurig verpakt geleverd.

Mooie kwaliteit Snel geleverd

mooie shoenen, zorgvuldige verpakking en snel geleverd

ga zo door

Prima winkel/webshop

Snelle, correcte levering .

Wederom mooie schoenen van Nolten!

Zag deze schoenen op de website en was meteen verkocht. Besteld en de volgende dag reeds in huis.

Klantvriendelijk

Snel en goede kwaliteit

Vlotte levering

Goede webshop, mooie merken, vlotte levering.

Mooie schoenen in de sale en snel verzonden. :)

Tevreden

Prima schoenen exact de kleur die we hebben wilden en passen goed

Satisfied with the return and refund

I ordered a pair of shoes that turned out to be a bit small. I could easily return the product at one of the stores and I got the refund within few working days.

Schoenen te klein

Timberland maat 45 besteld, maar blijkt een 10,5 te zijn (44) en geen 11( 45). Na 1 dag op vakantie al zere tenen.

Zeer kundig

Snelle levering en vlotte reactie zeer kundig

Mijn man en ik dragen altijd Xsensible schoenen, Nolten heeft ruime keuze en levert vlot aan huis

snelle goede service

Kwaliteit schoenen niet goed

Over de bestelling en bezorging van mijn twee paar Timberland classic two eye's bootschoenen heb ik geen opmerkingen. Over de kwaliteit van beide paren schoen wel: - Het blauwe paar is gemaakt in Bangladesh. De binnenzool is van een andere kwaliteit als het midden bruine paar. Vraag mij af of dit leer is. - Het midden bruine paar is gemaakt in Portugal. Ziet er degelijker uit. Wel een leren binnenzool. Na een dag dit paar gedragen te hebben liet de binnenzool van de rechterschoen los. Had geen zin in gedoe met terug sturen enzo, en heb de zool zelf maar vastgeplakt. Hoop dat het houdt. Tot slot nog een opmerking over de maatvoering. Ik had maat 42 besteld. Beide toegestuurde paren hebben maat 8. Europese maat hiervoor is 8,5. Gelukkig passen de schoenen 'net aan' en zullen ze nog wel wat 'uitlopen'. Kortom, mijn ervaring met Timberland en Nolten laat zich raden.

Goede ervaring

Makkelijke site, snelle levering!

Nvt

Prima en snelle levering

Precies geleverd wat ik besteld had en voor een heel goede prijs.

Fantastische moccasins, zitten erg goed!

Nette snelle levering

Prima collectie en goede service.

Veel keus zowel qua schoenen als tassen, mooie merken, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en winkels met goede uitstraling.

24 Tiber

Den haag 2491 DH