Snelle levering en goede schoenen.

Schoenen goed verpakt. Niet in onnodige grote doos met veel opvulmateriaal, maar doos die precies paste. Korte leveringstijd en goede kwaliteit schoenen.

Mooie trui ontvangen

Voldoet aan verwachting

Schoenen uitzoeken in line- bestellen - betalen - ophalen in de winkel. Voor mij de beste optie

Super goede service en snel.

Super goede service en snel.

Alles gaat prima. En een goede klantenservice

Goed geholpen

Mijn bestelling naar de winkel was een maat te groot. Meteen terug ingeleverd. Geld is inmiddels teruggestort.

Mooie kwaliteit schoenen

Goed verpakt, mooie schoenen .

Weer een prima aankoop met goede service

Ik koop regelmatig schoenen of laarzen bij Nolten. Nu had ik uggs voor een baby besteld. Niet goedkoop maar verder makkelijk bestellen en werd weer netjes en snel bezorgd.

neutraal

bezorging naar winkel ging goed. afgelopen keer door aardige spontane jongedame geholpen. Bij afhalen door een andere medewerkster geholpen. een vrij neutraal (niet direct uitnodigend) persoon. Dit verschilt nogal eens door wie je geholpen wordt bij Nolten.

uitstekend

Prachtige schoen en snel bezorgd

Heel goede ervaring met Nolten

Heel snel werden mijn sneakers geleverd bij er blij mee.

Alles oké

Super mooie schoenen

Maar de winkel medewerker mag wel wat vriendelijker zijn Want daar door loop eigenlijk gelijk de winkel uit

Blij mee

Mooie schoenen,snel bezorgd!

Uitstrkennervice

Goed op de hoogte gehouden van bestelling en wanneer nodig retourzending

Ik ben uiterst tevreden.

Ik had pantoffels gekocht, maar zaten niet lekker. De dame die mij hielp heeft er alles aan gedaan om de goeie voor mij te geven. Maar helaas niet gelukt. Chapeau voor deze dame. De pantoffels die ik wilde hebben, worden niet meer gemaakt.

Eerst keurig geholpen en geadviseerd in de winkel van Nolten in Westfield Mall Leidschendam. Even over nagedacht maar thuis besloten ze toch online te bestellen. Ik ben er erg blij mee!

Zeer snelle levering

Net als vorige keren fijn gewinkeld bij Nolten. Overzichtelijk website, snelle reactie en levering. Schoenen zijn helemaal naar verwachting.

Heel plezierig

Heel goed en aardig geholpen door Baps dank je wel

supersnel en goed produkt

Hele mooie schoenen voor een scherpe prijs. Snel en duidelijk gecommuniceerd en geleverd

Fijne service

Snel geleverd. Netjes ingepakt. Niet teveel mails omtrent de levering enz.

Vlotte levering

Binnen twee dagen bestelde sneakers binnen beantwoorden volledig aan de verwachtingen!

Fijne winkel, snelle bezorging Schoenen zijn heel fijn, lopen heerlijk. Vele km,s gelopen vandaar weer opnieuw van dit merk gekocht. Een aanrader bij voetproblemen.

Mooie sneakers snelle levering

Mooie sneakers snelle levering, hebben heel veel mooie schoenen.

Werd goed geholpen

Ze lopen heerlijk

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.