Positieve ervaring mij eerste bestelling

Mijn moeder had mooie schoenen online gezien bij Nolten. Heb deze voor haar besteld. Snelle verzending en bezorging en mooie kwaliteit schoenen. Bestelproces was gemakkelijk.

Mooie collectie en makkelijk bestellen. Snelle en keurige levering.

De snelle levering

Prima!!!

Duidelijke site, goede service en snelle levering. Top!!!

Snel en goed

Mooie en goed geprijsde producten..!

Goede kwaliteit, levering op tijd.

Ik was gewend om naar de schoenenwinkel te gaan om mijn schoenen te kopen. Dit kon niet wegens ziekte. Wist wat ik wilde hebben en ken mijn maat. Allemaal perfect geregeld.,

Matig

Schoenen waren snel besteld, maar de kleur viel tegen dus aangegeven om het om te ruilen. Helaas is dit niet goed verwerkt en moet het alsnog opnieuw besteld 2x 1,50 afterpay ( zelf voor gekozen natuurlijk) Wel excuses maar geen voucher ofzo.

Nog steeds niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen

Heerlijke laarsjes

Perfect!

Supersnel verzonden. Prachtige laarzen.

Eerste keer gekocht bij Nolten: 100% content.

Op donderdag paar schoenen gekocht ( mooie aanbieding), zaterdag mijn aankoop afgehaald bij een ophaalpunt in Mestreech. Kende Nolten niet, maar in voorkomend geval zal ik zeker weer bij deze winkel kopen.

Top geholpen

Via klantenservice een paar mooie schoenen erbij!!

Snelle evering

Bestelde produkt van goede kwaliteit en snel ontvangen.

Top, snelle levering!

Top, snelle levering!

aardiger verkoopster, heel behulpzaam en vriendelijk

Snel en betrouwbaar

Favoriete schoenwinkel met een super webshop. Goed verpakt en snel bezorgd. Ideaal als je even niet naar de fysieke winkel kan.

Professioneel, snel en prima service

Mooi aanbod, goede service en professionele afhandeling

Fijn dat ik hier schoenen kon vinden van mijn merk, mijn maat en wijdtemaat. Ook nog eens in het model en de kleur die ik zocht. Ga vaker bij jullie op de site kijken.

Prima service en prachtige schoenen

Snelle levering van bestelde schoenen van goede kwaliteit en mooi design. Vriendelijk personeel.

Prima dienstverlening waarin afspraken worden nagekomen.

Zie hierboven.

vlot en correct

prima kwaliteit, gekregen wat ik verwachte

snel

Vond dit merk snel op de site

Super vlotte service

UGGs besteld en 2 dagen later reeds ontvangen. Ging zeer vlot en volledig naar wens.

Snelle verwerking van de bestelling

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.