Aanrader

Goede site en makkelijk te bestellen. Laarzen werden snel geleverd en zijn fantastisch. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Ik ben hier blij mee

Heb nog nooit zo uitstekende klantenservice meegemaakt als van dit bedrijf. In 1 woord geweldig Had online schoenen besteld deze waren helaas te klein gebeld met de klantenservice er was nog 1 paar 1 maat groter maar ze kon niet garanderen dat dit paar er nog was als mijn paar teruggestuurd waren. 2 dagen later kreeg ik het laatste paar 1 maat groter thuis gestuurd geweldig. In 1 woord top

Mooie collectie, snelle levering en correct

Nolten heeft een ruime en mooie collectie aan schoenen. Goede website, levert snel en correct!

Fantastische helpdesk!

De medewerkers van de helpdesk hebben me fantastisch geholpen!

Snel en correct

Prima retourafwikkeling

Eenvoudig te retourneren. snelle afhandeling

Gioia enkellaarsjes

Goede website, snelle levering, super mooie suède laarsjes met hele goede pasvorm. Enkellaarsjes grijs/taupe van Gioia. Blij mee.

Kleding was netjes ingepakt

Heel tevreden

Vlugge levering

Mijn bestelling kon ik al na een paar dagen ophalen. Zoals altijd heel goed geholpen in de winkel

Sfeervolle, kwaliteitsvolle en mooie winkel

Ik ben al jaren klant van Nolten. Ik bezoek de winkel en bestel ook online. De service van allebei is excellent! Ik ben dol op de platte gesloten espadrilles. Jammer dat ze alleen in de kleuren blauw, beige en groen komen. Graag zou ik ook zwart willen hebben.

Mijn laarzen waren heel snel geleverd

Service gericht

Snel en correct geleverd.

Ruime keuze, vlotte afhandeling

Ruime keuze en vlotte afhandeling.

Prachtige winkel

Groot assortiment, winkel is ruim, zeer vriendelijk personeel

Prachtige schoenen. Voor het eerst was mijn aankoop te strak aan mijn grote teen. Dit merk kende ik ook niet. Terugsturen geen probleem.

Helemaal tevreden over de schoenen en de bezorging.

Helemaal tevreden met mijn sneakers van Floris van Bommel. Ze zitten goed en zijn mooi.

Dik tevreden

Aankoop van Hartschoenen gedaan. Fantastische schoenenzaak en goede service. Een aanrader.

Keurig netjes en snel en makkelijk

Schoenen waren te klein , moesten helaas retour. Ze fijn door hun geregeld. Geen labels uitprinten of iets. Label zat er bij in vorm van sticker Doos en zak konden weer dicht geplakt worden met een strip. Echt ideaal.

Bestelling keurig en snel afgewikkeld

Bestelling keurig en snel afgewikkeld

prima geregeld.

Snel en prettige reactie op terugzending.

Schoenen geleverd zoals ze moesten, , deftige verpakking spijtig genoeg niet passend en eenvoudige retour met snelle communicatie. TOP service

Prima !

Prima, geen problemen...

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.