Bestellen gaat makkelijk en snel

Overzichtelijke site, bestellen is eenvoudig en de levering heel snel. Ik nog even contact gehad met de klantenservice. Razendsnel, vriendeijk en duidelijk antwoord!

Fijne website, mooie collectie

Prettige winkel, fijne website. Makkelijk bestellen en eventueel retourneren. Ook een leuk spaarsysteem, waarbij je punten spaart, voor een kortingsvoucher. Altijd mooi meegenomen!!!

Maat Ugg's sloffen goed en prima geleverd

Voor het eerst...

Voor het eerst schoenen online besteld. Eerst mail gestuurd mbt breedte maat en daarna schoenen besteld. Snelle levering. Goede verpakking. Geheel naar wens. Denk en hoop op de schoen weer lang te lopen.

Kan niet beter

Zat weinig tijd tussen bestellen en bezorgen, dit ging vlotjes. Prima verpakt en aan huis bezorgd. Kan gewoon niet beter.

Maar van de laarsjes waren een beetje te klein, 2 dagen erna alweer de grotere maat onderweg! Prima service !

Heel prettig

Alles goed verlopen, geen klachten.

Snelle levering.

Mooie Hogan Rebel sneakers, snel geleverd!

Keurig en vlot

Keurig antwoord op mijn vraag per e-mail en vlotte levering

Rettige en zakelijke hulp

Mooie winkel goed overzicht en aardige medewerksters

Perfecte website

Goed verpakt, snel verzonden, perfecte site!!

Perfect snelle levering

Bijzonder mooie laarsjes gekocht en zeer snel verzonden.

Prachtig en keurig op tijd ‼️

Mooie laarzen , keurig verzonden

Meer dan goed

Mooie schoenen gekocht, snel gelever, helaas vielen de schoenen te smal. Kon gratis retour en dag erna had ik geld al terug. Helemaal top! Kom hier zeker terug.

Probleem netjes opgelost

Helaas zaken in de doos met schoenen 2 verschillende maten. Er werd gelijk contact opgenomen met durea. Helaas was schoen niet meer voorradig. Excuses en bij volgende aankoop 10% korting

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

Sneller service

Fantastisch!!

Snel geleverd, €40 goedkoper dan elders, komt zijn beloftes na, aan te bevelen!!

Online besteld. Was snel geleverd en goed verpakt.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Bekend heerlijke Uggs pantoffels, snel geleverd

Snelle levering helaas waren de schoenen te klein. Geretourneerd en het geld stond binnen enkele dagen weer op de rekening.

Broek besteld in 2 maten, helaas zat er maar 1 in de doos. Snelle reactie en snelle oplossing. Foutje kan gebeuren en is snel en goed opgelost dus zou zeker vaker bestellen.

Heel erg tevreden

Had slippers gekocht werden snel geleverd, maar helaas passen ze niet contact gehad met de klanten service en heel goed geholpen. Pakket terug gestuurd en binnen een paar dagen mijn geld terug top .

Super geregeld

Super geregeld allemaal

Tiber 24

2491 DH Den haag

+31 (0)70-338 9366

Over Nolten

Bij Nolten vind je altijd de nieuwste collectie schoenen, tassen en accessoires voor dames, heren en kids van de leukste merken. Shop online of in één van onze winkels in Den Haag, Leidschendam, Zoetermeer en Delft. Om onafhankelijke beoordelingen te waarborgen, werkt Nolten samen met Kiyoh klantbeoordelingen. We stellen je mening op prijs.