Schnell und zuverlässlich

Hilfreich wären zu jedem Liquid den passenden coil zu erwähnen. Es sind keine Photos mehr zu den Produkten ersichtlich. Pink lemonade leider nur mit Nikotin. Ansonsten alles gut. ;)

excellent!

good quality and fast delivery. Only problem was UPS as they didn't come to deliver but later on sent a message that no one was at home which is not true.I had to go and collect my package.

Correct , snel en goed

Snelle levering en goed verpakt!

kapot binnen gekregen

heb mijn bestelling kapot binnen gekregen. Ik weet niet of het aan de post bedrijf ligt of aan de slechte verpakking.. helaas dus helemaal niks aan gehad

Snelle levering en top materiaal

eerste bestelling op uw website

Vond het zeer prettig om te bestellen, sommige producten stonden niet in voorraad, maar besteld en met 2 dagen in huis. Had ik niet verwacht, kom zeker weer wat bestellen. deze webshop is aan te raden zeer vertrouwelijk. dank u Misschien een korting code die je nog kan inleveren volgende bestelling zal nog mooier zijn. Groetjes

Ganz gut nur der Versand ist etwas teuer mit 9€

Sehr gut, nur der Versand ist mit 9€ zu teuer. Aber es würde schnell geliefert was wierrum ein Pluspunkt ist

Heerlijk

Eindelijk weer een sigaret met menthol smaak.

Topservice

Snelle levering. Correcte prijs. Alleen leverkosten UPS mochten eerder vermeld worden dan bij afrekenen.

Alleen post.nl heeft 3 dagen de bezorging verzet, maar uiteindelijk kwam het binnen. Tevreden over mijn aankoop!

Snelle service, goed product

Zie boven

Alles oke

Alles prima in orde snelle levering dus Top

Zeer vlotte afhandeling en levering van bestelling.

Goed product, snelle levering

De juiste producten geleverd maar duurde langer als vermeld op de website eer ik ze had.

Te laat geleverd

Op de site stond dat als je voor 11 uur besteld het de volgende dag in huis zou hebben, ik heb mijn pakket echter pas 4 dagen later gekregen vond dit erg vervelend omdat ik het mee wou nemen op vakantie en dit dus niet kon.

Menthol roken...zalig !!

Menthol roken...zalig !!!

Heel tevreden van de bestelling... Snelle levering, topproducten

*****

Fast delivery, everything good

Alles hat gut geklappt

Rasche Lieferung, gutes Produkt

netjes geleverd

super vervanging voor wat niet meer tekoop is

makkelijk bestellen en snel geleverd

artikelen makkelijk gevonden en de verzending ging snel.

56 Hoogstraat

Tegelen 5931GD