Mijn smoker werd geleverd in de juiste kleur en netjes verpakt. De kleur noem ik extra omdat er 2 andere webwinkels waren die mij allereerst de verkeerde kleur stuurden. Dus echt heel blij met mijn bestelling! Jullie leveren wat jullie aanbieden!!

Betrouwbaar

Leverancier levert zoals afgesproken. De mintballetjes smaken sterker dan vroeger toen ze al in de sigaretten zaten. Het is even klooien en handig worden maar dat worst beter.

Duur voor 80 à 100sig

Heb altijd muntsig. gerookt maar hier in België is het afgeschaft. Zoek een alternatief en probeerde dit, ik moet 3 streepjes zetten voor ik het juiste effect heb, dus veel sneller op. De prijs is 10€ en 10€ verzendingskosten dus 20€ waar ik eigenlijk maar ongeveer 4 dagen mee doe.

Overzichtelijk, en een snelle levering

Levering duurde te lang

Producten waren wel netjes verpakt

Verkeerde bestelling gekregen. Ik.had 2x stift en 1x balletjes besteld. Heel moeilijk is dat niet zou je denken, maar kreeg 2x.balletje en 1x stift. Is na 1.telefoontje wel keurig opgelost!

Belabberd. Had per ongeluk het verkeerde besteld, mail gestuurd en nooit meer wat van gehoord. Bizar

Zie boven.

Uitstekende service en snelle levering.

Werkt bij mij niet

Ben een week bezig maar val niks af let nu ook nog eens op mijn eten

Slecht voorraadbeheer

De flesjes die deze zaak verkoopt zijn over datum, meerdere jaren in mijn geval. Daarnaast leveren ze wat anders dan wat op hun eigen pakbon staat. Klantenservice reageert ook niet, dus ruime onvoldoende.

super

vriendelijke hulp tijdens de chat, snelle levering

Levering nooit ontvangen!

Levering jammer genoeg niet ontvangen!

Goed product lange levertijd

Ik had op een donderdag voor vijf uur besteld. Het zou dezelfde dag nog verzonden worden. Top dacht ik. Maar vervolgens kwam mijn pakket nooit aan bij PostNL. Dit gebeurde pas een week later, nadat ik contact had opgenomen via de live chat. Top dat het erna wel gelijk goed kwam met de bezorging! Verder is het gek dat op de website alleen wordt gesproken over verzending via UPS en niet PostNL. Maar goed, uiteindelijk gaat het om het product en ik ben er super blij mee!

Slecht

Op 6 mei een order geplaatst na veel communicatie i.v.m geen levering.Ter compensatie en excuses wat extra gekregen ok prima oplossing dacht ik! Al met al vandaag 1 pakketje geleverd extra pakketje dus niet! 14 dagen verder en de order is nog niet compleet geleverd ik bestel hier nooit meer! Geen ster waardig!

Klantenservice reageert niet

Ik heb na een aankoop een berichtje naar de klantenservice gestuurd dat een deel van geleverde dampvloeistof vergaan was. De damp vloeistof was te dun, helemaal zwart, en niet meer te gebruiken. Helaas heb ik tot op heden nog geen reactie ontvangen.

Toller Service

Meine Bestellung wurde sehr schnell bearbeitet und geliefert. Ich bin sehr zufrieden.

Ik had de knijpballetjes die je in de filter kan doen. Blueberry, cherry en menthol (deze is wel even wennen). Snelle service, de smaken zijn lekker en makkelijk.

Oke

Duurd veel te lang

Producten prima maar een week wachten op een brievenbus pakketje vind ik te lang Sorry.

Correct en snel geleverd.

Snel en correct

Bij de 1ste levering was iets niet goed gegaan, maar dit is super snel opgelost.

Geweldig!

Keurig afgeleverd, snel en netjes!

Vond het heel erg tegenvallen. Geen smoke. Filter snel vies en nat.

Geen smoke. Filter na twee hijsjes al zacht en vies.

Product voldoet aan verwachtingen.

56 Hoogstraat

Tegelen 5931GD