3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte levering, chat bij bestellen is handig

Pluspunten

Pluspunten

Geweldige service en uitleg !!!!!!!

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en goede service.

Pluspunten

Leveringen altijd de volgende dag, perfecte service als er eens een probleem is !!

Pluspunten

Goede service en snelle levering en een praktische oplossing voor bijvoorbeeld een vervanging van een product wat op dat moment niet meer leverbaar is

Pluspunten

Alleen maar goede ervaringen met Novus Fumus. In geval er met de bestelling iets niet vlot loopt, wordt er gevraagd of een medewerker je kan helpen. Hulp is to the point en plezierig. Bestellingen worden correct afgeleverd. Zowel qua plaats als tijd. Inmiddels zijn betalingsmogelijkheden verruimd en deze werken goed.

Op dit moment heb ik geen suggesties voor verbetering.

Pluspunten

received right on time only thing is cartridges packed individually - which means I don't know what expire date is. But service is excellent and product good!

Pluspunten

Zeer goede klantenservice. Vriendelijk en deskundig personeel.

Geen. Ga zo door.

Pluspunten

Via mail of telefoon goed bereikbaar. Snel antwoord. Goede aftersale.

Wees wat terughoudender met de snelle leveringsbelofte. Ik heb vrijdag besteld en ontving het pakket pas op woensdag. Dat is niet de volgende dag of de eerste werkdag na het weekend.

Pluspunten

Zorgeloos shoppen van a tot z!

Pluspunten

Snel en betrouwbaar. En nog steeds lekker om te kunnen roken zo der de stank van een echte sigaret.

Pluspunten

Snelle levering Correcte levering

Meer informatie en keuzes van E-luiquids Betere smaak-omschrijvingen en eventueel mixen laten maken

N.v.t.

Pluspunten

Pluspunten

Betrouwbare dienstverlener

Pluspunten

Pluspunten

Goede producten, snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed assortiment van producten Mogelijkheid van live chat heel klantvriendelijk Bestellingen worden snel geleverd (heel prettig!)

Website is nogal onoverzichtelijk, rommelig Prijzen van producten zijn behoorlijk hoog (prijzen cartomizers redelijk wat gestegen vergeleken met paarjaar geleden?) Niet alle soorten cartomizers goed op voorraad ("tijdelijk niet leverbaar" en dat is zeker niet vlot aangevuld) Jammer dat de variant 2,4 % niet meer in assortiment zit. Kan dat weer terugkomen? (in mijn geval Vinto Vape classic cartomizers)

voldoende voorraad van de cartomizers

Pluspunten

Het opvolgen van levering. Mijn bestelling werd teruggezonden naar jullie. Jullie hebben persoonlijk contact opgenomen met mij met duidelijk voorstellen. overzichtelijke website

geen

Pluspunten

Mijn vrouw en ik zijn en blijven trouwe klanten bij Novus Fumus. De service is geweldig en het assortiment is zo uitgebreid dat je hier voor al je producten terecht kunt.

Geen tips, ik zou zeggen vooral zo doorgaan TOP !!!

Pluspunten

De producten die wij hebben aangeschaft zijn prima en met levering! Heb je vragen dan beantwoorden ze altijd naar alle tevredenheid!

56 Hoogstraat

Tegelen 5931GD