Te veel mail

Ik heb 1 keer besteld bij jullie en was goed tevreden Heb ook netjes een beoordeling gegeven Maar om nu elke keer een beoordeling te geven voor 1 bestelling vind ik wel wat vervelend Kortom gezegt .... te veel mail om te beoordelen

Superblij met mijn bestellingen, eindelijk terug muntsigaretten! Ik blijf zeker bestellen!

Heel vriendelijke, vlotte behandeling!!

Ik zal zeker reclame voor jullie maken!

Best in Europe !!!

One of the best company !!!

uitstekend

Vandaag bestel morgen in huis , de beloofd heeft naar gekomen .

Dik tevreden.

Ik ben dik tevreden.

Correcte en snelle afwikkeling van de bestelling

zonder problemen

Zeer tevreden zeker een aanrader jammer dat je geen sigaretten met klik kan kopen in Nederland maar wel ideaal dat jullie zoiets hebben.

Op de site was alles makkelijk te vinden en te bestellen. Kortom, prima!

Was zo op. Vond er dat er weinig in zat.vorige keer zat het helemaal vol.

Leek wel of er stuke minder in zat aan balletjes was zo leeg. Ik vond er niet veel aan kloppen. Zat niet veel in.

Ik word goed op de hoogte gehouden

Vind het spijtig dat het niet aan huis geleverd wordt

Snel en goed

Snel geleverd. Paste prima door de brievenbus.

snelle levering en smaak oké, maar vuldopje blijft vaak in afsluitdop zitten

verbeter de dopjes

Lwevering en smaak oké, maar moeilijk open te maken

snelle levering zensations tobacco, minpunt: dopjes gaan er moeilijk af en meestal blijft binnen dopje ( met vulpijpje ) in buiten dop vast zitten

Accurate

Delivered within a few days from the order, even with an ice bag inside to keep the product fresh

Accurate

Delivered in a few days from the order, even with an ice bag inside to keep the product fresh

snel en goed!!

56 Hoogstraat