Всё просто чудессно

Все нормально, качество всегда на высоте

Niet verwacht dat zo iets klein dat met je kan doen. Heerlijk gevoel, alsof de tijd heel langzaam gaat

Very fast shipping and top customer support

Excellent

Snelle en juiste levering.

Alles in orde. Duidelijke communicatie, snelle levering.

Recommended

Lots of products and fast delivery

Fantastisch!!

Bij vragen via Whatsapp wordt direct antwoord gegeven. Zonodig wordt er telefonisch contact gelegd. Prettige medewerkers die meedenken!

Zeer netjes behandeld

Ik had wat vragen die zijn duidelijk beantwoird. Met bestellen leveren en betalen helemaal geen prpblemrn grhad. Product doet wat er van gezegd wordt

Great value for money

The gummy’s pack a punch and are great value for money! Love these

Hele goede kwaliteit en gummy,s zijn heel lekker. Werkt ook heel lang, prijs-hoeveelheid, kan iets meer zijn of iets financieel aantrekkelijker.

Quick and flawless!

Quality products that are shipped and delivered at a lightning speed!

Ruime keuze en snelle levering

Dat dus in een zin.

Super fast shipping, top-quality products, and excellent customer service—highly recommended!

Shopping at this online store is a pure delight! Super fast shipping and top-quality products. Excellent customer service. I will definitely be back! ⭐⭐⭐⭐⭐

• Poleciłbyś nas? Tak

Great service and products

Quality of products are always good

Schnelle Lieferung alles wie bestellt

jederzeit wieder, danke

Goede snelle service!!

Goede produkten en snel geleverd. De Mentholbolletjes zijn prima en geeft de sigaret een heerlijke frisse smaak.

Snelle verzending. Leuke verrassing bij de bestelling.

Snelle levering en vriendelijke klantendienst.

Er was 1 product niet in stock en werd dus niet geleverd. Even een berichtje naar de klantendienst en mijn geld werd direct teruggestort i.p.v te moeten wachten tot het weer in stock is.

MDMA gummies besteld, bleek ketamine te zijn.

Zoals de titel het zegt. Gummies van the high company, Vriendin en ik belanden allebei kotsend in bed met een keta trip die aardig lang aanhield. Vergoeding gevraagd maar een mail terug gehad met het bericht dat ze eerst maar de leverancier zouden spreken voordat er überhaupt een vergoeding kwam. Vergoeding is er dus ook nooit geweest, wees bewust als je hier besteld. Schandalig en onverantwoord om producten te verkopen met andere aanduidingen. Slechte service wat bleek uit mailcontact, voor mij nooit meer bestellen hier.

Niks op aan te merken, bestelling snel binnen

Prima product.

De druppels werken goed . Goede werking.

Excelent

Snel verzenden en groot assortiment

Goede producten en super klantenservice!

In de avond een bestelling geplaatst, maar perongeluk een fout in postcode gemaakt. Via Whatsapp een bericht gestuurd en deze werd alsnog na sluitingstijd opgepakt en mijn foutje is gelijk recht gezet! Topservice! Daarnaast bevallen de producten heel goed! Zelfs nog een extraatje erbij gekregen! Onwijs bedankt!

normaal altijd een goede ervaring

echter nu zijn de menthol click bolletjes veranderd van verpakking en schjinbaar ook van smaak. enige minpuntje..

Snelle betrouwbare webshop !

Correcte afspraken qua levering en verzending . Goede kwalititeit van producten

ben tevreden

ik bestel ze voor mijn zus en die is er zeer tevreden over

Hoogstraat 56

5931GD Tegelen