Pluspunten
TOP: snelle service, goede informatie voorziening, scherpe tarieven en accountmanagers die met je meedenken.
Pluspunten
VerbeterpuntenBlijf op tijd informatie aan de werknemers laten weten, en zorgt het best per maand nieuwe opdracht te krijgen van bedrijven, zodat wij als werknemers kan van dienst zijn
Pluspunten
Tot nu toe is bij mij alles soepel verlopen, het contact gaat goed en alle afspraken zijn nagekomen
VerbeterpuntenEr is weleens iets mis gegaan met het regelen van mijn loonheffingskorting/belasting over mijn loon, dus misschien iets meer nauwkeurigheid hierbij
Pluspunten
Er is altijd duidelijke communicatie. Zowel over de opdrachten, de werktijden en de uitbetalingen. Er wordt altijd snel gereageerd op e-mails en dat vind ik echt TOP! De accountmanagers proberen ook altijd mee te denken bij eventuele problemen om zo aan goede oplossingen te komen zowel voor werknemer als voor hun zelf.
Pluspunten
mijn complimenten gaan naar Laura Rijnsburger
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Veel werkgelegenheid voor een student, afwisselend werk ook. Daarbij zijn ze erg flexibel en wordt je prima betaald. Meerdere wegen van communicatie mogelijk. Ze zijn erg behulpzaam en als je een keer niet kan, wordt er met je mee gedacht.
VerbeterpuntenEr mag soms wat sneller gereageerd worden op vragen via de mail. Ook jammer van de app die het bij mij nog steeds niet doet, zou graag via de app willen werken, zeker als ze het zelf aanbevelen.
Pluspunten
Ze hebben een erg vriendelijk team. En komen altijd met goed werk.
Pluspunten
Ze staan altijd klaar voor je, zelfs na werktijd!!
VerbeterpuntenJe krijgt erg veel mailtjes.
Pluspunten
Goede communicatie, veel aanbod van werk, soms ook extra kansen/werk
Verbeterpunten'
Pluspunten
Super bedrijf altijd snel geholpen en lekker wekelijks betaald
Pluspunten
Communicatie is heel goed en de medewerkers luisteren goed. Ze komen met goede ideeën.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prima service. Denken met je mee.
Pluspunten
Vriendelijke benadering Afspraken worden nagekomen Doet wat het beloofd Heel toegankelijk
Pluspunten
Goede/duidelijke communicatie.
Verbeterpunten-
Pluspunten
De communicatie met Recruit a Student verliep enorm soepel, de organisatie helpt je mee met oplossend denken en bied hierbij de juiste werkkracht aan.
Pluspunten
Snel geholpen en een prima uitzendbureau! communicatie is helder en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan.
Pluspunten
Je wordt snel en goed geholpen en zeer vriendelijk personeel. Aandacht voor de klant staat hier hoog in het vaandel.
VerbeterpuntenOver het financiële plaatje mag meer duidelijkheid komen. Beter uitleggen wat het inhoudt etc.
Pluspunten
Top organisatie! Behulpzaam uitzendbureau, vriendelijke medewerkers en zonder de oplossing ga je de deur niet uit. Meer dan tevreden!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
veel leuke vacatures, goede service
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super bedrijf. Denkt met je mee en zorgt altijd voor een oplossing. Daarnaast leuk en vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten.
Pluspunten
Duidelijke communicatie