heel goede comminucatie

alles is volens opgave gebeurt

Gewoon goed. Zoals het hoort.

Levering was op tijd. Service na verkoop ook top.

Utstekende apparatuur en goede service!

5 sterren!

Pistool voor ouder type verfspuit was hier nog op voorraad en had ik de volgende dag binnen.

Na een defect product, kreeg ik het product nieuw toegestuurd. De service was heel goed en zeer snel.

Makkelijk in gebruik

Voor de verbouw van de woning waren we op zoek naar wat gemak. Dit hebben we gevonden in de Wagner W950.

Koop een goede roller

Ik heb de Wagner w950 aangeschaft om c.a. 250m2 mee te spuiten. Daar is deze absoluut niet geschikt voor. Het begint mooi maar wanneer je c.a. 50m2 verder bent begint de spuitmond te verstoppen. Op zich snel te verhelpen echter omdat de kop warm wordt door de luchtstroom uit de pomp begint de verf in de lucht kanalen te drogen en raakt vervolgens verstopt. Gevolg is dat de machine niet goed meer nevelt en druppels begint te spuiten met een vlekkerig resultaat tot gevolg. Ik was daarom genoodzaakt continu de kop te demonteren en schoon te maken, een gevecht met het apparaat en veel frustratie. Uiteindelijk raakt het pistool verstopt en is er niet meer knap mee te werken. Tot overmaat van ramp is er een scheurtje ontstaan in de aanvoerslang en spoot een dikke straal latex tegen mijn net gespoten muur aan. Daarmee was voor mij de maat vol en heb ik de hele bende zo in de grijze bak geflikkerd.

zeer tevreden over de Universal Sprayer W 690 FLEXiO

60m² muren gespoten in werkhuis met deUniversal Sprayer W 690 FLEXiO , en dat ging zeer vlot. Ik heb 2 lagen witte verf gespoten en de dekking is perfect. Is in het begin wat zoeken voor de juiste lucht- en verftoevoer, maar daarna is het zeer makkelijk werken. Ik heb de HISTOR monodek wit gebruikt, en lees achteraf, dat deze niet zo geschikt is voor de W690... dan stel ik vast, dat het alleen nog maar beter kan gaan, met een duurdere verf... Solide verfspuit, die makkelijk te reinigen is

Snelle correcte levering

Flekkeloos.

Goede webwinkel, snel verzonden!

Snel verzonden en goed ingepakt. Zal zeker weer bestellen

Betrouwbaar, vakkundig en snel

Perfecte service

Er was een onderdeel stuk toen ik m uitpakte. Over de chat uitgelegd., volgende dag had ik het nieuwe onderdeel binnen. Top service !

Makkelijk besteld , snel geleverd, alles voor elkaar. Top!

Via site. Top ervari g. Geen omkijken naar.

Snelle levering en product precies zoals omschreven

Snelle levering en product precies zoals omschreven.

Snelle levering, goed apparaat

Omdat mijn Wagner Project 115 het ineens niet meer deed en onderdelen lastig te krijgen zijn, besloten om snel een andere te bestellen. Dat werd een Wagner Control 250M met als aanbieding wat extra onderdelen tegen redelijke prijs. Op zondag besteld, dus ik dacht die zal wel dinsdag binnen komen, maar nee, gewoon op maandag al bezorg. Perfecte en snelle levering!

het schil me veel tijd.

het schil me veel tijd voor schilderen. dat is topper

Perfect geholpen.

Ik had een probleem maar dit is perfect opgelost.

Snel

Snelle levering, prima verf!

Top, zeer snelle levering

Top, zeer snelle levering.

Het product was vrij snel binnen. De verfspuit van Wagner die ik had gehad was super. Wel eerst even wennen wegens de verschillende standen/nevels, maar veel sneller klaar dan met een gewone kwast.

Vlotte afhandeling van de bestelling.

Vlotte afhandeling van de bestelling. En tegen nette prijzen, ik ga hier vast nog vaker bestellen

Zo strak en snel kan knoet tegen schilderen

Na wat getest en uitgeprobeerd te hebben ben ik helemaal om. Zo strak en snel dat je er mee spuit. Een super mooi eindresultaat. Verf op waterbasis is goed en makkelijk schoon te maken.

Snelle levering, uitmuntende service als er iets kapot is, kosteloze omruilen van het product.

Een goede site en betrouwbaar en nogmaals voor 2200 besteld de volgende dag thuis dat klopt hou het goede werk vol en .........nog vele jaren meer

Snel en correct

Alles kwam netjes op tijd, ook goed verpakt.