Perfecte Service

Garantie service is uitstekend, na een melding via de mail en een toelichting via de telefoon zijn de problemen perfect en snel opgelost. Goede prijzen en een ruim aanbod. Zou voor een volgende aankoop, eerst bij Verfspuit.net kijken. Top!!

Zeer slecht service

Het apparaat voldoet niet aan verwachten Maar terug stuur nee dat kan niet want Je hebt hem gebruikt Met 30 dagen terug garantie is reclame verkoop niet intrappen!!

Levering snel, aftersales blijft ver achter

Het bestelde product wordt snel en netjes verpakt geleverd. Echter op technische vragen achteraf via het contactformulier op de site wordt niet gereageerd.

Snelle levering en alles werkt boven verwachting

Snelle levering en alles werkt boven verwachting

Je moet er wel handigheid in krijgen

Voor de muren ging het echt prima echter het plafond ging lastiger en haperde hij regelmatig waardoor je oneven plekken krijgt..... alles nagelopen maar geen idee waar dat aan lag. En plak alles goed af..

Adequate en juiste benadering.

Tevreden door snelle communicatie rn juiste levering.

Goede producten, snelle en foutloze levering

Dit was de eerste keer dat ik heb besteld bij Verfspuit.net van Wagner. De website is overzichtelijk opgezet met duidelijke uitleg bij de producten. Sommige afbeeldingen bij producten moet je met een korreltje zout nemen, ik zie liever dat ze een eerlijk beeld geven van het product in actie. Verder een snelle levering, echt voor 22:00u besteld morgen in huis, wat erg fijn is midden in een klus/project. Al met al een fijne ervaring en ik heb al veel plezier gehad van mijn Wagner W950.

Afspraak is afspraak

Super geregeld

Snel en keurig ingepakt geleverd.

Netjes te woord gestaan. Eerst via de app. Duidelijke uitleg op de site. Snelle en keurig ingepakt geleverd.

Prima levering, alles in goede orde ontvangen

Alles gekregen wat ik had verwacht, niets meer aan toe te voegen

top

prima antwoord op mijn vragen, supersnelle levering

Prima verf, goede prijs

Ik heb een aantal keer hier latex gekocht om te spuiten met een HEA verfspuit. De verf is uitstekend te verwerken en in feite niet duurder dan de verf uit de bouwmarkt

Echt top service!

De service die wordt verleend is heel erg goed, voorbeeld voor andere ondernemingen. Meerdere keren artikelen besteld, altijd heel erg snel ontvangen. Veder een aantal keren contact gehad om advies te vragen, altijd keurig geholpen. Ook een keer een defect gehad richting het einde van de garantieperiode: op voorstel van henzelf hebben ze een nieuw artikel toegestuurd. Echt top, zowel de artikelen als de onderneming zelf raad ik absoluut aan.

Vlotte bezorging

Het produkt dat ik nodig had is makkelijk te vinden op de site en de prijs is goed , sjapoo

top product!

zeer handig in gebruik, had het nog nooit gedaan, maar door dit aparaat ziet het er proffessioneel uit! aanrader!

Het materiaal is echt top

Ik heb tip en filter en verf besteld . Was snel geleverd Maar ook super verf en het materiaal is echt zoals ze beloven

Advies en kwaliteit

Na contact een prima advies. Sterker mijn eigen keus zou duurder uitpakken. Advies voor ander goedkoper merk met meer kwaliteit.

Snel en zonder problemen!!

Verfspuit besteld dag later in huis.. Alles ging in 1 x goed zou het iedereen aanraden

Mooie prijs, duidelijke omschrijving en snelle levering

De bovenverdieping moet bij ons thuis van een nieuwe laag latex voorzien worden de vraag was rollen of spuiten, spuiten was de keus maar op korte termijn kunnen de klus mannen niet dus zelf de mouwen opstropen. De Wagner w950 aangeschaft daar spuiten niet mijn dagelijkse hobby is maar ik ook geen 2 linkerhanden heb. Product was snel geleverd en doet wat het zegt netjes alle wanden egaal strak en wit, wel de goede latex gebruiken van een professioneel merk geen bouwmarkt materiaal. Ook alles goed afplakken maar wanneer dat gedaan is doet het apparaat zich niet onder voor een professioneel apparaat. De zorgvuldigheid die in het verzenden ging en de mailtjes van het op de hoogte houden van de zending zijn ideaal. Ik zal verspuit.net zeker aanraden!

Super service, goed advies gekregen en super snel geleverd. Dus wat wil je nog meer?!???

Ik was op zoek naar een verfspuit om mijn plafond en muren te spuiten. Twijfelde sterk tussen 2 types maar na een wijs advies toch voor de 950 gekozen. Thanks voor het advies. Het spuiten ging geweldig, wel kan ik iedereen aanraden om dik afdekzeil te gebruiken met spuiten, met de wind van de spuit waait dat dunne plastic erg makkelijk van zijn plek

Verzending is snel verzonden en goed ingepakt. Producten zijn zoals beschreven op de site!

Doen wat ze beloven

Snelle levering helemaal tevreden

Spray solution super dekking

Ik heb de Spray solution gebruikt met een HEA 350R verfspuit. Na 1e spuiten was ik erg verbaast over de goede dekking van de verf. Doordat op de muren nog aardig wat on even heden zaten heb ik die geplamuurd en daarna nog een keer gespoten. Hey resultaat is er erg moor geworden.

Een makkelijk bedienbare machine waarmee je veel doet in minder tijd en het resultaat goed is

Er zit een goede werkomschrijving bij om het apparaat snel bedrijfsklaar te maken en de muren zijn in een sneltreinvaart klaar. Zeer tevreden met het artikel.

Prima prijs en snel geleverd,