Goeie prijzen en correcte afhandeling

De prijzen zijn meer dan concurentieel, de bestelling verloopt vlot and de levering zoals vermeld. Met andere woorden: professioneel!

Had in het begin wat moeite om een account aan te maken maar na wat worstelen gelukt en bestelling goed kunnen plaatsen, snelle levering en het apparaat werkt top. Ook duidelijke website. Wel werken niet alle knopjes op de mobiele site dus hier zit nog een puntje van verbetering in.

Op een klein foutje na helemaal pirma!

Duidelijke website, producten besteld en werden netjes verzonden volgens planning, echter is het pakket de eerste keer niet aangekomen omdat PostNL aangaf dat het adres niet correct was (op de trackingpagina leek het wel goed te zijn, dus mogelijk is dit een fout aan de kant van PostNL, moeilijk te zeggen). Ik heb Verfspuit gebeld, mijn bericht is aangenomen en ik werd zeer snel teruggebeld, en er is dezelfde dag nog een nieuwe zending de deur uit gegaan die een dag later keurig werd afgeleverd. Prijzen zijn netjes, assortiment is ruim, en service is dus prima, ik zou hier gerust nogmaals bestellen!

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Service zoals dat hoort, goede informatie over het product en de bestelling. Goed verpakt en bezorgd zoals afgesproken.

Alles in orde

Geen problemen gehad

Top materieel

Heb ruime ervaring met verfspuiten. De spuit tip werkt naar behoren net zoals de oude. Had de oude spuit tip in een emmer met water gedaan, na het spoelen was het water ondoorzichtig geworden. Tijdens het weggooien van het vieze water heb ik de spuit mee weggegooid. TIP, maak de artikelen die onder de verf zitten schoon in een apart bakje.

Perfecte klantbeleving

De eerste spuit die ik kreeg werkte niet goed. Na een paar keer telefonisch support heb ik een nieuwe toegestuurd gekregen. Met de verzending ging ook wat mis, na nog een belletje werd alvast een nieuw pakket toegestuurd zodat ik vast verder kon. Ik ben 100% tevreden!

Erg snel geleverd

Besteld en volgende dag in huis ! Super !

Ruim aanbod, duidelijk bestelproces en snelle levering

Ik moest een extra onderdeel hebben en dit vis Wagner pagina gevonden en voor het bestellen werd ik door gelinkt naar verfspuit.net. Makkelijke pagina ook op mijn telefoon. Tot twee keer toe iets bestel en beide volgende dag geleverd

Zoals altijd...goed

Goed en snel geregeld...top bedrijf.

Al weer supersnel geleverd!

Dit is al de derde keer dat ik bij Verfspuit.net bestel, snelle levering en uitstekende service! Elke keer als ik de verfspuit weer moet gebruiken, bekijk ik even snel de duidelijke instructie-filmpjes, dan weet ik weer precies hoe het werkt en waar ik op moet letten. Elke keer weer een prachtig resultaat.

Punctuele levering volgens afspraak

Punctuele levering volgens afspraak

Snel

Goed bezorgd en Snel

Super positief

Mijn eerste kennismaking met de Wagner producten is heel positief en verrassend. Ik heb twee spuit apparaten van dit merk gekocht; de Wagner 250m en de W 100 voor groot en klein spuitwerk. De apparaten zijn makkelijk in gebruik en het resultaat zeer verrassend goed. Over de verf had ik mijn twijfels maar gelukkig bleek het achteraf ongegrond. De verf is van goede kwaliteit. Misschien dat het in de toekomst in meerdere kleuren geleverd kan worden?

Snel geleverd, goed product en prijs is top!

Keurig advies

Na wat oefening helemaal blij!

Het was even wennen om met de verfspuit aan de gang te gaan, het apparaat leren kennen, de spuittechniek en vooral hoe belangrijk afplakken is. Maar als ie eenmaal gaat dan gaat ie hard! De verf is ook goed dekkend alleen jammer dat deze niet in emmer zit. Wij hadden heel veel vierkante meters te gaan in een nieuw en dus leeg huis, had hier niettegenstaande kunnen rollen. Dus: heel blij mee!

Goeie spuit

Dit produkt is goet .

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen

Drama

*Leveren binnen 1 dag*, werd leveren na 5 dagen en 3x bellen. Erg slecht en steeds opnieuw moeten bellen. Ik beveel dit niemand aan.

Perfect ,geleverd zoals beloofd netjes

Had ik zoveel eerder moeten in huis halen.

Zeer eenvoudig in gebruik Reinigen is zeker niet moeilijk Je bent er rap mee weg Top product. Thanks

duidelijk, strak in beloofde tijdslijn, correcte afhandeling

De ontstane lekkage na enkele keren gebruik was vervelend in irritant. De oorzaak kon ik zelfstandig niet vinden. Na overleg heb ik binnen de gestelde termijn, keurig verzorgd de benodigde uitleg en verzendmogelijkheid toegestuurd gekregen. Ook binnen de beloofde termijn is de spuit gerepareerd geretourneerd. Jammer dat de oorzaak bij mij lag, maar nu weet ik waar ik beter op moet letten na gebruik.

Prima spuitverf

Deze spuit verf laat zich goed verwerken en is ook nog afwasbaar