Uitermate tevreden.

Ik had na het plaatsen van mijn bestelling een betere deal gezien. Het omzetten van de geplaatste bestelling was telefonisch in twee minuten geregeld. De bestelling was de volgende dag ook meteen geleverd. Uitstekende service. Het apparaat, een Wagner HEA Control PRO 250M SET heb ik nog niet gebruikt.

Duidelijke website, snelle verzending, goed product.

Website bied duidelijk inzicht in de verschillen tussen verfspuiten. Na bestellen direct volgende dag geleverd, keurig in een omdoos met beschermmateriaal erbij. Informatievideos helpen ook bij het eerste gebruik.

Fantastische uitvinding met een super resultaat

Ik had hier nooit eerder van gehoord maar ben super enthousiast hierover. In een woord geweldig kan het iedereen aanbevelen!!!

Prima levering

Prima levering op de afgesproken datum.

Scherpe prijs en snelle levering

Zoals de titel omschrijft. Helemaal blij mee.

Top machine en service!

Kwaliteit

Top, snel geleverd.

Top spuit tis mijn tweede al inmiddels maar als deze kapot gaat komt dezelfde verfspuit er voor de d

Toppie

Super service!

Ik ben erg tevreden over verfspuit.net! Ik had een aantal artikelen waarbij de levering een probleem was ontstaan. 1 mailtje gestuurd en de volgende dag was het al opgelost.

Duidelijke uitleg over het gekochte artikelen. Alles aanwezig in de doos

Prima prijs, informatie en snel + goed verzonden

Zoals omschreven, een dikke prima.

Supersnelle levering, met perfect verzorgde communicatie, en keurig verpakt.

Goede communicatie, goede informatie, goed verzorgt verpakt, alles compleet met duidelijke uitleg over opbouwen en werking. Dus geweldig verzorgd en razend snel geleverd.

Blij dat ik een los onderdeel kon kopen voor mijn Wagner W Flexio 950. De volgende dag zoals overeengekomen ook geleverd. Zeer tevreden!

Zeer goede service

• Odporučili by ste nás? Áno

Werkt perfect

Ook de wagens spuitlatex is mooi egaal wit opgedroogd.

Prima materiaal. Snel geleverd.

Prima materiaal. Snel geleverd.

You wont be disappointed

Excellent Choice.... Good product and superfast delivery. 100 % recommended

Wat een super service

Bij mij kwam het pakket beschadigd aan als of er mee geknikkerd was. De verf bus had dat niet overleefd en de doos was aan de binnenkant al geschilderd. Was best een zootje in mijn keuken. Mailtje gestuurd om te laten weten dat de vervoerders een probleem hadden veroorzaakt. Direct is er een nieuwe bus verf opgestuurd. Die is wel goed aangekomen. Hier ga ik vaker bestellen!

Heldere site, snelle bezorging, gewoon prima.

Website is overzichtelijk, veel informatie beschikbaar waardoor producten goed vergeleken kunnen worden. Bestellen ging eenvoudig. Bij de bezorging goed op de hoogte gehouden via e-mail, ook toen er een paar uur vertraging optrad bij de vervoerder. Dus gewoon prima, geen zorgen. Kwam een slechte beoordeling tegen bij thrustpilot, maar dat heb ik totaal niet ervaren.

Medewerker had geen tijd of geduld

Ik heb een top of the bill machine gekocht. Ik jad vragen vooraf en kreeg via Klanteservice een ongeduldig medewerker aan de lijn. Ben niet tevreden over het gesprek. Misschien als ammeteur ben je hier niet op de juiste adres.

Werkt goed!

Het was even uitzoeken hoe hij werkte, maar we hebben hem zelfs kunnen gebruiken voor het voorlijmen van plafonds voordat er gestuct gaat worden. Je moet er alleen wel voor zorgen dat je de buiten goed aandraait anders gaat hij lekken.

Geweldige machine

Heb hem vandaag uitgeprobeerd op de schutting, ging heel goed en een snel resultaat, ook het schoon maken was een fluitje van een cent.

Service een 10 product een 10

Sinds ik de Wagner producten gebruik van verfspuit . Ben ik helemaal verknocht aan het product is emhet 1 muur of een heel pand het is altijd een super resultaat.

Best Service Ever!

Very easy to use website, the fastest delivery, excellent all around. Very impressed and highly highly recommend using Verfspuit.net for your needs!