Op Verfspuit.net heb ik de W950 besteld. De volgende dag had ik mijn pakket al binnen, waardoor mijn man meteen aan de slag kon. Het apparaat is heel makkelijk in gebruik. De muren vd slaapkamer waren in een mum van tijd klaar. Het heeft ons veel tijd en geld bespaard en hier zijn wij uiteraard heel blij mee. Ik raad iedereen, die zelf wilt gaan verven, dit apparaat aan. Zelfs het schoonmaken van het apparaat is snel gebeurd. Mij is dit apparaat een dikke 10 waard en Verspuit.net ook een dikke 10 voor de snelle service!

GE-WEL-DI-GE SERVICE

Een maat van mij attendeerde op het enorme gemak van de Wagner verfspuit tov. het traditionele verfrolletje, waarop ik een verfspuit bestelde bij Verfspuit. Wanneer ik mijn maat op de hoogte stel van mijn nieuwe aanschaf, stelt 'ie doodleuk: "Waarom leen je de mijne niet?!" Tsja, dan maar proberen de opdracht te annuleren, terwijl de track-en-trace al melde dat de opdracht verscheept werd. Geen probleem bij Verfspuit - met een RMA document was het zo geregeld. Niet dat ik u als lezer adviseer mijn voorbeeld te volgen. Wel om aan te geven dat Verfspuit een top-adres is voor uw gemaksproduct bij al uw verfklussen. En mocht u eens een serviceverzoek aan Verfspuit richten, reken er gerust op dat u persoonlijk geholpen zal worden. P.s.; nog geen verspuit?! Ga snel naar https://www.verfspuit.net/

Makkelijk te verspuiten latexverf

Op de verpakking staat duidelijk hoe je de verf moet mengen. Spuiten van de verf gaat daarna eenvoudig. Jammer dat er geen andere kleuren zijn.

Betrouwbaar, kundig en snel!

Na verwoede pogingen om Sigma latex verf te verspuiten met de Wagner 250M ben ik na een zoektocht op YouTube uitgekomen bij Verfspuit.net. De vragen en onduidelijkheden die ik niet beantwoord kon krijgen op internet werden duidelijk en vakkundig uitgelegd na een telefoontje aan de klantenservice. De levering is snel en kundig!

Top apparaat, snelle bezorging

Ik heb de Wagner control pro 250m gekocht via verfspuit.net. Was even uitvogelen qua werking en vooral ook qua schoonmaken, maa de erg fijn apparaat om mee te werken. Besteld via de website en had het gehele pakket plus verf de volgende dag al in huis, mooi op tijd om gelijk de verfklus aan te gaan.

snelle levering goede retour mogelijkheden, top bedrijf

Al een aantal keer verf voor mijn airless spuit besteld. 1 keer een jerrycan extra besteld, want je wilt natuurlijk niet net te kort komen. Deze is netjes retour genomen.

Geweldige service!!!

Ik had de wagner 250m 1,5 jaar in gebruik. Deze spuit doet wat die belooft, tot opeens de machine begon te lekken. Ik baalde enorm en had het garantieformulier in gevuld. Waarop ik nog wat foto's moest sturen kreeg ik al snel bericht dat ik een complete nieuwe set kreeg!!! Ik ben erg blij met deze geweldige en vooral vriendelijke service!! Veel bedrijven kunnen hiervan leren. Bedankt en ga zo door!!

Geleverd zoals omschreven en per email

Contact per email goed en duidelijk. Bestelling snel geleverd. Prijs kwaliteit zeer goed.

Gewoon goed,snelle levering, prima

Product precies zoals foto, duidelijke instructies, netjes verpakt en verzonden.

Doen wat er gezegd wordt

Levering is snel

Snelle levering goed en compleet

Zondag besteld maandag morgen in huis. Alles is compleet en functioneert naar behoren !

In één woord top.

Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze spuit, maar ook de verf is heel erg goed. Alleen vind ik het jammer dat jullie geen kleuren pallet hebben, dat zou helemaal geweldig zijn.Ook telefonisch en per mail heel goed en deskundig geholpen.

Sneller geleverd dan verwacht

Op zaterdag avond een Wagner 250 besteld. Zondag de bevestiging gehad dat hij woensdag na Koningsdag geleverd zou worden. Maar door het snelle handelen door verfspuit.net en postNL heb ik de maandag voor Koningsdag de spuit al ontvangen. Top service!! De machine op Koningsdag getest nee geen oranje op de muur maar wel een andere mooie kleur. Wij zijn dik tevreden met de aankoop!

Al eerder een verfspuit gekocht bij dit bedrijf. En nu ook bijpassende verf. Na 21:00 besteld de volgende ochtend om 9:00 de chauffeur op de stoep. Gewoon klasse

Gewoon de volgende dag in huis

Gewoon snel en betrouwbaar

Vlotte en correcte levering

De levering ontvangen op de beloofde datum. Correct en snel afgehandeld.

zeer goed

werd uitgelecht zoals ik vroeg ; kon niet beter grt lamber kerkhofs

Snel levering.blij mee.

Had de bestelling met spoed nodig. Het kwam precies op tijd.

Direct duidelijke antwoorden op vragen aangaande producten, deskundig en vriendelijk personeel.

Vragen en bestellingen worden vlot en deskundig afgehandeld.

snelle afhandeling

mijn eerste ervaring met een wagner spuitsysteem was zo een van wooooow. Had ik dat eerder geweten ..... Ik moet eerlijk zijn ik heb nu al verschillende modellen van wagner gekocht . Van een spuitsysteem voor grote werken de pro 250M en voor kleinere projecten de XVLP 3500 Moest ik opnieuw de keuze krijgen zou het gelijk weer kopen. ik kan deze alleen maar aanraden.

Goede service een dag van tevoren iets besteld volgende dag ok gelijk binnen gekregen zoals het werd gezegd top

Zeer goed artikel, erg bruikbaar en efficient

In twee dagen de gehele woning af kun werken door de muren en de plafonds met de verfspuit te behandelen.

De vraag die ik had voor de bestelling via WhatsApp gestuurd, netjes antwoord gehad. De verzendkosten waren niet automatisch er afgehaald. Deze kosten zijn netjes terug gestord!

Zeer snelle levering en goede communicatie over de status van de bestelling

Uitstekend!

In 1 woord uitstekend

Je wordt vriendelijk te woord gestaan, ze nemen de tijd voor je als er vragen zijn, daar zou naar mijn mening sommige andere winkels nog wel is wat van kunnen leren.