Goede service en snelle levering

Eerste levering had een schade door transport. Dit via WhatsApp gemeld en is direct opgelost door complete vervanging. Super service en snel opgelost.

Prima !!!!

Prima service en heel snelle levering!!!!!!!!

Spraysolutions verf 9010 geeft een prima dekking

De verf is prachtig, echter het mengen voor onze nieuwe Wagner Hea pro 250 m was wel een uitdaging, de verf bleef te dik. Na nog wat meer verdunnen bleek hij gelukkig wel te werken en gaf een prachtige dekking op een lastige wand :)

Scherpe prijzen, snelle levering

De verfspuit van Wagner is een dag na het bestellen al binnen gekomen. Scherpe prijs voor een hele complete set.

Zelfs op zondag bestellen en maandag in huis

Betrouwbaar, afspraak is afspraak. En die wordt nagekomen.

Fenomenaal

Had een spuit besteld, die stond in back order, maar had hem eigenlijk nodig. Dus op advies van verfspuit, andere spuit besteld, die wel op voorraad was en eerste order geannuleerd. Geld retour netjes en snel en.kreeg nog een extraatje bij de spuit. Kortom fantastische service

Enkele spare parts besteld voor mijn Control Pro 350M en deze waren de volgende dag netjes geleverd.

Makkelijk snelle levering

Top firma.

Goed bedrijf

In de avond besteld en de volgende dag Al verstuurd complimenten

Zeer snelle levering !!!

Top product.

Verleden tijd met verfrollers en kwasten. En ook een mooi egaal resutaat.

Makkelijk te bestellen en correcte factuuropmaak voor bedrijven.

De informatie over de gekochte verfspuit is uitgebreid en duidelijk weergegeven. Het bestelproces was makkelijk en gegevens voor een correcte (bedrijfs)factuur konden ingevoerd worden. De status van de bestelling en levering werd tussentijds goed gecommuniceerd. De factuur werd automatisch per mail gestuurd.

snel service

zeer tevreden

Top spuit

Top spuit

top, makkelijk en snel

we bestelde op zaterdag en was maandag al in huis. geweldig. de site is overzichtelijk , dus heel makkelijk wat we nodig hadden was zo gevonden. genoeg aanbod. prima allemaal, ga zo door, succes !!!!

Snelle levering en goede informatie daarover.

Super snel geleverd

Alles prima en zoals beschreven.

Alles prima en zoals beschreven.

Ik raad een snelle verzending aan

snelle verzending

Prima bedrijf en binnen 24uur geleverd.

Verfspuit in de namiddag besteld en de volgende dag smiddags afgeleverd. Supersnel. Heel blij mee!

Goed product

Goed product en makkelijk in de hand, een aanrader

Snelle levering producten

Binnenkort producten gebruiken. Ben benieuwd!.

Zeer goed verfpistoolmachine!

Goed lezen voor in mekaar te steken..doet wat verwacht wordt..goed naspoelen belangrijk!

Hele goede service, klantgericht en vriendelijk, snelle levering