Super snelle levering

Wagner spuit is super ik wil nooit meer werken met een verf roller

Snelle levering en goede apparatuur

Spullen van goede kwaliteit en super snelle levering!

Ik had een machine besteld voor verven, alles kwam in één keer binnen en super snelle levering!! Op deze manier kom ik mijn verbouwing goed door hoor! Ook de klanten service is super klant vriendelijk en reageert ook snel. Top!

Super snel geregeld

Ondanks de kerstdrukte is de zending een dag eerder geleverd dan was aangegeven. Dit kwam heel goed uit.

TOP TOESTEL!!! TOP LEVERING!!!

Mijn bestelling vanuit verfspuit.net kwam netjes verpakt thuis aan. Een wagner 250m spuit systeem helemaal beschermd en zonder enige fout binnen 4 dagen in ontvangst genomen. Voor verdere aankopen van extra componenten voor mijn Wagner 250m zal ik zonder twijfel terug via hun bestellen.

super

super

Bestelling afgeleverd volgens afspraak ondanks drukke tijd

Ik zou anderen aanraden

Deskundig advies

Snel geregeld ook tussen de feestdagen

Producten van goede kwaliteit

Onlangs een verfspuit aangeschaft en het is een goede verhouding tussen kwaliteit en prijs. Erg tevreden daarover!

Lekker snel geleverd!

Zelfs nu rondom de drukke kerst is mijn artikel snel geleverd, Top!

Super tevreden had alles ontvangen.

zeer professioneel

duidelijk advies in mogelijkheden t.o.v. gebruik. Zeer snelle levering en zeer goede service! Aanrader!

Super service en snel geleverd

Ik zocht een goede verfspuit. Via Google kwam ik bij verfspuit.net uit. Na telefonisch contact te hebben opgenomen werd ik van deskundige informatie voorzien waarna ik de beste verfspuit bij mijn werkzaamheden kon bestellen. En nee dat was zeker niet de duurste want ze gaven aan welke het best voor me zou zijn. Ik ga zeker vaker bij deze site bestellen, want goed advies en prijsbewust zijn toch wel de beste eigenschappen.

Ondanks de drukte bij de pakketdiensten (eind 2020) een zeer snelle levering. Ook de prijs was prima. Nu moet ik alleen nog de tijd vinden om de nieuwe verfspuit uit te proberen (eerst de zolder isoleren).

er was een onderdeel stuk bij verzending, en dat is onmiddelijk vervangen.

Heel goede service, op twee dagen tijd was het stuk geleverd, zonder discusie TOP

reken niet op leevring morgen ivm de drukte!! De volgende occhtend om 10 was alles compleet volgens afspraak geleverd

Is de best

Is de best

T product voldeed aan de verwachting. Keurig op tijd geleverd

Heel positief!

Wagner 350M is een prachtige machine waar fijn mee gewerkt kan worden. In combinatie met de eigen 'huismerk' spuitverf een mooi resultaat geboekt. De site is super gebruiksvriendelijk, met name door de extra instructiefilmpjes.

Geweldig apparaat

Wat een geweldige verfspuit, in korte tijd mijn grote kamer en keuken zowel plafond als wanden gespoten

Bestelling vlekkeloos verlopen, dik tevreden

Bestelling vlekkeloos verlopen, alles was netjes verpakt en voelt degelijk aan. Bestelling via bol.com gedaan zonder problemen. (De verfspuit (250m) zelf nog niet gebruikt)

Geweldige service

Super jullie belofte nagekomen, vandaag besteld morgen in huis.

Snel en prima geleverd: zondag besteld, maandag in huis!

zondag besteld, maandag in huis!

super service

Goede producten, snelle levering en geweldige service