Alles mooi en op tijd geleverd
Duidelijke website. Overzichtelijk en goed geïnformeerd. Vlotte levering Top!
Alles goed en snel verlopen
Telkens kom alles perfect uit wanner wij een bestelling doen dank u wel en doe zo voor MRD Constructie
Beste klant, leuk om te horen dat u onze service goed ervaart. Wij staan graag klaar voor u om u elke keer weer te helpen!
Middels de informatie op de site een voor mijn doelen een juiste verfspuit gekozen. na bestelling de volgende dag reeds in huis en al met succes uitgeprobeerd.
Bestellen van verf (latex) soepel verlopen. Bestelling werd de volgende dag al geleverd. Kwaliteit van de muurverf nog niet kunnen beoordelen, moet nog beginnen met spuiten. Naar aanleiding van vorige beoordelingen verwacht ik geen problemen.
Vlotte afhandeling van de bestelling.
Handig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Had niet verwacht dat het zo goed werkte.
Goede site met goede porducten
De voorbereiding voor het volledig afplakken en afdekken van alles in de ruimte vergt meer werk, het spuiten vraagt oefening, je moet erg opletten voor druipers, en de spuitkop vaak reinigen. Echter gaat het verven van een ruimte zeer snel en goed en egaal dekkend, mits je je goed vooraf laat adviseren door een professional mbt het type verf wat zich goed laat spuiten en je dus wat geoefend hebt in het gebruik om druipers te vermijden. Het reinigen van het toestel tussenin (spuitkop) en achteraf vraagt veel werk. Als conclusie, zeker een aanrader voor gebruik van grotere verfwerken die je na een goede voorbereiding allemaal in 1 keer kan afwerken.
Goede service ook zeker de klanten service je krijgt altijd antwoord en als ze het niet weten zoeken ze het uit voor je.
Beste klant, leuk om te horen dat u de service goed heeft ervaren. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar! Groetjes, team Verfspuit.net
Na lang wikken en wegen toch maar besloten om een verfspuit te kopen. Meteen viel mijn oog op de wagner 250m vanwege de zeer scherpe prijs in combinatie met de extra tips en verlengstuk. Nergens kon ik deze combinatie goedkoper vinden. Savonds besteld en sochtends al in huis. Ook erg fijn dat verfspuit.net zelf al heeft onderzocht welke verf het "beste" resultaat geeft in combi met verfspuiten. Nu moet ik alles zelf nog proberen, het zit namelijk nog in de doos. Ik heb wel al mega veel zin om ermee aan de slag te gaan.
Vandaag besteld en de volgende morgen alles in huis. Top geregeld.
Wagner verfspuit W590 Flexio werkt heel goed en is zeker aan te raden.
Bestelling was de volgende dag in huis. Niet de eerste keer dat we hier iets bestellen. Uitstekende producten en goede adviezen.
Beste klant, wat een leuke review, bedankt! Wij wensen u veel plezier met uw aanschaf!
Gespecialiseerd in de Wagner producten. Snel geleverd, muurverf voor de wagner spuitmachines is niet goedkoop.
Een bezorgdienst (DPD)die in één woord slecht is. Dit gaat tenkoste van uw product. Uw klantenservice die niet!! oplossings gericht is, de klant met een kluitje het riet instuurd. Dus ook slecht!! Uiteindelijk heb ik het zelf moeten oplossen met behulp van Bol.com deze hebben mij gecompenseerd.
Beste klant, U heeft contact met ons opgenomen met de vraag waar uw pakket was, dit hebben wij gelijk aangepakt en hebben een onderzoek hiernaar gestart. Zodra wij hier nieuws over hadden hebben wij contact met u opgenomen. Het pakket kon niet bij u thuis geleverd worden dus is het naar een DPD parcelshop gebracht. Helaas hebben wij het niet in de hand wanneer een pakket bij onze leveranciers terecht komt, hier zijn wij hard mee bezig om dit op te lossen en verbeteren. Onze excuses dat onze klantenservice zoals u zegt niets voor u kon betekenen.
1ste x wat besteld en verloopt helemaal prima!
Ik kocht dit door de vele positieve reviews. We hebben met de verfspuit de zolder in de primer kunnen spuiten, makkelijk en snel. De volgende dag willen we met de latexspuit met lans aan de slag. We hadden de speciale wagner spuitsolution latex gekocht. Deze 15% verdund. 1 muur kunnen spuiten en toen was het gedaan. Eerst dachten we dat het spuitmondje verstopt zat of de aan zuigslang maar dit bleek na het reinigen niet de oorzaak. De kracht is weg. Zuigt niets meer op. Het werkt wel en snel als het werkt maar de levensduur van 1 dag is zeer teleurstellend en ik hoop dat het netjes wordt opgelost bij Karwei waar ik het gekocht heb.
Beste klant, het klinkt alsof de verfspuit geen verf meer aanzuigt. Bij assemblage van het toestel dienen er een aantal slangen te worden aangesloten. Wanneer er een aansluiting niet geheel goed is aangebracht, dan kan het zijn dat er lucht wordt verpompt. Dit gaat ten koste van de verf. Zorg dat de slang goed in de verdunde verf steekt. De verf dient goed verdund te zijn, anders is de machine niet in staat om het op te zuigen. Zorg er tevens voor dat de aanzuigslang geheel over de juiste pin is aangesloten aan de achterzijde van het systeem. Raadpleeg hiervoor de handleiding. Mijn advies voor u is inderdaad teruggaan naar de locatie waar u de verfspuit heeft gekocht. Mocht u nog vragen hebben wil ik u graag verwijzen naar onze blog, hier staan wat problemen en oplossingen van uw verfspuit: https://www.verfspuit.net/blog/post/troubleshooting-hvlp-verfspuit
Mooie strakke wanden zonder strepen.
Snelle levering en prima service en ook hulp bij keuze. Nu nog spuiten met wagner ps20.
,,,
Dat is goed kompressen
Goede service volgende keer weer.
Beste klant, wat een leuke review! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en tot de volgende keer!
Snelle levering binnen 2 dagen, bestelde verf voldeed aan de verwachtingen