Bestelde spullen niet op tijd geleverd

Ik heb latex besteld op een woensdag ,alleen die worden pas op zaterdag geleverd, terwijl ik al eerder een bestelling heb gedaan en dat was de er na al binnen . Daar was ik niet zo blij mee ik stond stil kon niet meer verder met de klus en moest naar huis .

zeer goed

Heb op de website verfspuit besteld en er stond nu bestellen morgen in huis, om 16.30 uur op vrijdag besteld, zaterdag 12.15 had ik hem binnen. Zondag gelijk verfspuit in gebruik genomen geweldige service

Snelle levering en gunstige prijs

Volgende svond geleverd

Top, prijs kwaliteit een dikke aanrader.

Correcte spullen aan zeer nette prijzen met een zeer goede service.

Perfect!!

Super snelle levering. Om 21.55 bestelt dag erna in huis. Top service. !!

Goede en snelle service

Ben snel te woord gestaan en bestelling binnen twee dagen al in huis!

Vlotte levering.

Ben tevreden over de afhandeling. Bestelde kwam zelf eerder dan ik had gedacht.

Goed en snel met uitstekende service

Ik heb voorafgaand aan de aankoop eerst gebeld met een aantal vragen. Werd snel en goed te woord gestaan.

Zondagavond besteld maandagmorgen geleverd super

Mijn ervaring een tien waard. Goed en komplete bestelling in een keer geleverd. Zonder schade door transport. Vanavond weer gebruikt ruim 125m2 gespoten op mijn gemakje,SUPER.

Snel en goed geleverd

Volgens afspraak snel en goed geleverd van bestelde spullen

Ervaring is goed, bestelling kwam snel en op tijd. Ik werd goed op hoogte gehouden. De bestelling bevatte zelfs een product teveel. Hierover heb ik nu tweemaal mail gestuurd maar nog niets gehoord.

Goede leverancier

Super, werkt fantastisch

Deze keer minder tevreden

Had 6 Jerry cannen besteld weer niet wat er gebeurt is maar heb allemaal strepen

Makkelijk te bedienen en doet wat gezegd wordt op het pakket.

Vlotte levering op tijd

De levering van de verfspuit is zeer vlot verlopen en voor de aangekondigde tijd geleverd. Top Service doe zo verder. Daarbij het toestel werkt perfect voor het voorziene werk. Bedankt Frank

Eerste dag in gebruik gelijk ook de laatste dat het apparaat werk

Na het zien van filmpjes erg positief over het product wagner 250m. Bij het gebruik al de eerste dag stuk/ geen werking van het apparaat meer. Contact opgenomen met het bedrijf en ze bieden 255 euro retour aan terwijl.ik 479 euro.betaald hebt voor het product en 4 jaar garantie. Zonder dat het bedrijf het apparaat gezien heeft wat stuk is. En of dit in de garantie valt.verminderen ze bijna het aanschaf bedrag met de helft. Ik heb het apparaat gebruikt zoals beschreven. En alsnog is het apparaat stuk en dat al de eerste dag. Zeer zonde voor het geld als je zo veel.betaald voor een apparaat dat 1 dag werkt. En dat je daarna belazerd wordt Door een retour bedrag terug te krijgen van 255 euro die je net 1 dag terug gekocht hebt voor 479 euro en dan heb ik de kosten nog niet eens berekend voor verf die ik moest verdunnen maar die ik nu niet meer kan gebruiken.

Top service!

Vlotte service

Erg goed en snel advies.

Voordat ik tot aanschaf over ging heb ik 2x contact gehad met verfspuit.net. Ik kreeg zeer snel duidelijk en uitgebreid antwoord.

Supersnelle levering

Werkt super!!!!!!

Vandaag mijn nieuwe slaapkamer 16m² met de Wagner 250 R gespoten . Alles in 9010 matt, de apperaat werkt perfect muuren en plafont in een stuk. ik was sneller met spuiten dan de machine schoon maken. De machine schoon maken is een makkie.

Very easy to use

Despite this machine is intimidating at the very beginning, by following the instructions in the clear instructions from the manual to set it up, you get enough knowledge on how it works and makes it a breeze to actually use it! Very nice product!

Snel, op tijd en niet onbelangrijk: dat wat ik besteld had

Verfspuit.net heeft tegen een goede prijs snel geleverd. Ze hebben precies gedaan wat ze hebben toegezegd en van bestelling tot levering verliep soepel.

proficiat

correcte en snelle info en perfecte levering

Betrouwbare leverancier en kwaliteit producten

Bij Verfspuit.net heb ik een Wagner HEA Control PRO 250M SET besteld. Snelle en complete levering. Het apparaat is enorm bevallen om het gehele huis te verven met muurverf. Makkelijk apparaat en heeft enorm veel tijd bespaart t.o.v. verven met een roller. Zeker een aanrader dus!!!

Prima product omschrijving en levering snel

Rete duur. Wel bloed snel geleverd en goed op de hoogte gehouden. Bij een "echte" winkel zal het echt enorm schelen. Maar we hadden de norzels nodig.