Fantasch

Snelle afhandeling alles goed duidelijk

Snelle behandeling, perfecte aflevering en een goed product

Het bedrijf reageert snel en correct op de bestelling.

Beloofd en geleverd

Eindelijk een webshop die doet wat ze beloven.

Precies wat ik zocht,een nieuwe turboroll.

wereld apparaat,gezien mijn leeftijd alleen voor muren.

Zeer snel geleverd.

Geeft veel vertrouwen voor een volgende bestelling.

Een prima service en bestel systeem.

Het bestellen ging prima. En de beschrijvingen erbij zijn ook goed. De bestelling is ook nog eens snel op bestemming waardoor je er snel de beschikking over hebt.

Snel en netjes geleverd

Snelle levering en product werkt naar behoren. Erg blij mee

Super snelle levering !

Op Zondag besteld. maandag in de loop van de middag al geleverd en heel netjes en degelijk verpakt.

Fijne spuit en voor een mooi resultaat

Zeer fijn spuit met goede Eigenschappen fijn streeploos spuiten van lakken en texverven Schoonmaken. Is niet veel Langer dan professionele Airless spuiten Fijn voor het spuiten van Kleine snelle Klussen

Perfect geholpen, snelle levering

Voor ik de verfspuitmachine bestelde, had ik nog wat technische vragen. Ik heb contact opgenomen met verfspuit.net via de website en had al binnen een paar uur een antwoord op mijn vragen. Dit heeft mij laten beslissen om de verfspuit met daarbij de verf te bestellen. Met de levering was niets mis, alles was netjes op tijd zoals aangegeven op de website geleverd. Nu alleen nog wachten op de oplevering van ons huis om de verfspuit in gebruik te gaan nemen.

Heel goe gerief, zalig om mee te werken.

Snel.

Snelle levering. Top.

Top service!

Bestelde onderdelen goed en snel geleverd.

Scherpe prijs en snel geleverd

Mijn verfspuit heb ik snel ontvangen, een aanrader. Ten opzichte van andere websites was de prijs vergelijkbaar, maar zaten er meer accessoires in het aanbod van Verspuit.net

Top materiaal, snelle levering, goede service

Goede service bij uitstekende kwaliteit. Vooral hun verf is laag geprijsd maar van hoge kwaliteit en uitstekend voor de verfspuiten.

Zoals het hoort, goed advies, goede prijs en snelle levering

Spuit nog niet gebruikt, maar advies en aankoopproces verliep erg prettig. Telefonisch goede ondersteuning gehad en prima prijzen. Verder snelle levering.

M 950 is een prachtig toestel, zelfs voor een ''niet'' proffesional

M 950 is een TOP TOESTEL voor elke hobby knutselaar. Iedereen kan duizenden euro's besparen door het verfwerk (muren, plafonds, deuren, trap, houtwerk buiten, ...) zelf te doen. Het toestel is oh zo polyvalent en praktisch.

Goede en snelle levering

Duidelijke site je krijgd wat je besteld alles snel geregeld

Goede producten met duidelijke uitleg.

Ik was op zoek naar een verfspuit voor mijn opknapwoning. Alle informatie die ik nodig had kon ik vinden op de site. Van keuze voor het juiste model tot uitleg van de werking en het schoonmaken en de juiste verf.

Uitstekende service

Probleem voor hoogdruk lucht toch niet genoeg zuigen

Probleem niet genoeg hoogdruk. Latex Wagner 350 M

Makkelijke manier om te bestellen, duidelijke informatie en snelle levering.

Ik vond de website heldere informatie geven over de voor- en nadelen van de verschillende opties. Het bestellen ging vervolgens heel makkelijke en de levering meteen de dag erna al. Dus meer dan tevreden.

snel en goed

snel en goed voor een redelijke prijs

Goede site, mooie vergelijking, snelle levering

Airless verspuit vergeleken en besteld. Snel geleverd.

Goede service via telefoon en bezorging

Eerst via de telefoon de juiste informatie gevraagd en werd echt de tijd voor genomen en de juiste informatie gekregen over het toestel wat ik wou bestellen