Contact opnemen niet ideaal, bestelling in delen geleverd

Contact ging niet echt lekker. Afhalen vanwege corona niet mogelijk terwijl momenteel zo’n beetje alles weer normaal open is. Leveren wel snel, helaas in delen over 2 dagen.

Gedaan wat beloofd is!

Verfspuit.net had een mooie aanbieding. Net zo goedkoop als elders maar met wat extras. Meteen verstuurd en snel binnen.

Geweldig snel geleverd.

Volgende dag al geleverd en perfecte product.

Keurig op tijd afgeleverd

Bezorging snel, apparaat top!

Op vrijdagavond de Wagner hea control pro 250m besteld en de volgende dag al bezorgd. Wij konden meteen aan de slag. Dat vind ik nou top service! Het apparaat werkt fantastisch, dat hadden we altijd al moeten hebben. Spuiten gaat super snel. We zijn er super blij mee!

BETROUWBAAR!

Doet wat er gezegd wordt!

top!

Wagner apparaat aangekocht na aantal malen mailverkeer met Verfspuit.net. Direct na bestelling zag ik dat bij aanschaf ook 40% korting op latex mogelijk was. Had bestelling al geplaatst dus mail gestuurd of ik die korting nog kon krijgen. Dat kon. Uitstekende (eerste) ervaring met dit bedrijf.

Op een avond besteld en de volgende dag al geleverd is bij mij nog nooit gebeurd ergens anders.

Top.

Supersnelle levering

Binnen 24 uur levering in huis... perfect!!

Alles was goed!

Snelle levering en het apparaat voldoet aan de verwachting.

Goede afhandeling van reparatie

Prima geholpen en snel antwoord op mijn vragen. Wel zelf een reminder moeten sturen maar daarna ging de afhandeling vlot.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Ik heb al 2 maal en bestelling gedaan bij verfspuit.net. Vandaag bestellen, en morgen in huis.

Top Bedrijf

Snel levering

Bestellen betalen en de volgende dag in huis

Prima ervaring met de bestelling. Binnen 24 uur geleverd. Apparaat is ook naar wens

Spuit werk geweldig

De steun waarop de spuit staat heb ik verhoogd zodat er geen rare bochten in de slag zitten. Hierdoor gaat de emmer beter leeg.

Duidelijk en eerlijk telefonisch advies om keuze te maken.

Levering erg snel, produkt deugdelijk verpakt maar moet hem nog gaan monteren en gebruiken. Tot op heden dus alleen maar positief en dat hoop ik zo te houden.

Top producten met top service

Onderdelen en materiaal dat ik bestel is altijd goed en zeer snel geleverd!

Duidelijke site, snelle levering!

Ik kon gemakkelijk vinden wat ik nodig had, ook stond hier een goede uitleg bij.

Goed!

Snelle levering en duidelijk website. Item was goed verpakt.

Snelle en nauwkeurige service

Snelle levering goede kwaliteit spullen en wordt goed op de hoogte gehouden van de levering

S avonds besteld volgende dag in huis!

Verspuit besteld en de volgende dag in huis, snelle levering en genoeg informatie en instructies op de website over hun producten! Product voldeed aan mijn verwachtingen!

Vlotte service.

Prima service!

Betrouwbare webshop met snelle levering, top

Verfspuit.net is een betrouwbare webshop met een prettige snelle levering. Daar wordt een mens blij van! Overigens de gekochte Wagner HEA Control PRO 250M SET is een complete solide machine met mooie verfspuit resultaten. Het verfspuiten gaat super snel. Blijf wel jammer, maar het hoort er wel bij, dat het veel tijd kost om bijv. woonruimtes volledig af te pakken. De spuitverf SpraySolutions latex muurverf is ook van prima kwaliteit.

Vlotte werkervaring, mooi resultaat

In het begin even zoeken hoe het werkt Eenmaal bezig gaat hetvlot Mooi resultaat

Super snel geregeld en geleverd

Snel geregeld en geleverd Goede prijs kwaliteit verhouding