Wauw wat snel!!

Zondag's middags besteld en maandag rond 13 uur in huis. Nog nooit zo snel iets geleverd gekregen. Bedankt. De Wagner 575 doet het boven verwachting goed. Prachtig resultaat. Nooit meer met een roller!

top

mijn ervaring een woord TOP snelle levering ok verpakt goe bezig

Service met een hoofdletter S

Ik heb ontzettend positieve ervaringen (meerdere) met Verfspuit.net. Na het bestellen van een verfspuit (Wagner 250M, fantastisch!) en twee jerrycans latex in de kleur wit, bleek dat mijn plinten e.d. in RAL 9010 zouden worden geleverd. In overleg met Verfspuit.net mocht ik mijn witte latex omruilen voor 9010. Ik kreeg een verzendbon van Verfspuit.net voor gratis (!) retourzending en na ontvangst van de retourzending zou de RAL 9010 aan mij worden toegezonden. Echter, de retourzending liep (Corona-crisis) vertraging op en ik dreigde niet te kunnen spuiten in het door mij geplande weekend. Een belletje met Verfspuit.net loste alles op: in goed vertrouwen zond Verfspuit.net de door mij gewenste RAL 9010 met de snelste bestendigenden, zodat ik toch mijn planning kon volgen. Fantastische service!

Al een aantal maal een order geplaatst. Wanneer je ook besteld het product is er altijd daags erna. Super service.

Alles snel en op tijd geleverd

Na besluit en bestelling was alles snel en goed geregeld

Extreem snelle levering!

Zondag avond besteld en maandag al binnen! Echt geweldig! Ook een duidelijke site met meer dan genoeg info. Goede prijs voor het product en een goede kwaliteit! Heel erg tevreden! Echt een aanrader.

Doen wat ze beloven

Zoals je het wilt. Een webwinkel die werkt, snel verstuurd en goed combinaties maakt met aanbiedingen.

Snel

Snelle levering goed product

duidelijke info, goede website en snelle levering

Ik heb hier voor mijn Wagner verfspuit wederom verf besteld, het resultaat is altijd weer erg goed in vergelijking tot andere soorten verf die ook verspuitbaar zouden moeten zijn. Kortom een aanrader.

In bigin moest leren spuiten

Hi is goed

Snelle duidelijke levering

Goed te vinden product, reele prijs en snelle levering

Wachten,wachten,wachten

Op de website werd levering in 1 dag beloofd. Dit werd een week. Advies pas je website aan aan corona

De verzending en levering is ok

Maar de wagner roller functioneert niet naar behoren wanden gaat redelijk maar plafond niet te doen jammer ik had hem net nodig voor plafond dus voor mij weggegooid geld

Goede service, prompte response.

Had een Wagner HEA Control PRO 250M gekocht. Prima de volgende dag al thuisbezorgd. Op dat moment was alleen het huismerk latex in de aanbieding bij aankoop van een verfspuit machine. Heb een mailtje gestuurd of ik deze niet alsnog aan kon schaffen met de korting van de verfmachine. Daar werd niet moeilijk over gedaan, en 2 dagen later alsnog de latex in huis. Prima dus!

Zondag middag besteld en maandag al bezorgd

Ik kocht een geweldige verfspuitmachine

De Wagner verspuitmachine 890 is een geweldig ding. Het gebruik viel mij absoluut niet tegen. Deze machine kan ik van harte aanbevelen als je een huis wilt latexen (bijvoorbeeld een nieuw, leeg pand). Mijn gekochte pand is circa 10 vierkante meter en dat gaat probleemlooos. Waarom geadviseerd wordt dat deze voor kleine projecten tot 80 vierkante meter geschikt is, is mij een raadsel. Hij gaat gewoon lekker door. Ja, deze machine zou ik aanbevelen.

Door de overzichtelijke website, vol met informatie kon ik de volgende dag al aan de slag!

Een fijne website met een hoop informatie. Ook hoe je de klus moet klaren. Zelfs in deze tijden waar het af en toe lastig is om snel je gekochte goederen te krijgen had ik de volgende dag mijn bestelling al binnen. Geweldig!

Snelle levering en duidelijke website met nuttige filmpjes en tips.

Zeer snel geleverd!

Verf in de middag besteld en was de volgende dag al in huis. Verkeerde kleur, geen probleem mag omgeruild.

goed verpakt en snel geleverd

goede product info op de website

Snelle levering en een groot aanbod op de website

Ik had het bestelde artikel binnen 2 dagen thuis.

Snel en accuraat

De verfspuit werd snel en feilloos geleverd, inclusief een verlengstuk. Helemaal tevreden.

Volgens afspraak geleverd

100% klantenservice = 100% klanttevredenheid

Ik heb in een periode van enkele weken meerdere keren contact opgenomen over vragen die ik had om de juiste keuze te maken voor de aanschaf van een verfspuit. Altijd was er vriendelijk en deskundig advies. Geen vraag was teveel. Uiteindelijk de keuze gemaakt en is het bestelde snel geleverd. 100% tevreden!

Goede producten, fijne communicatie en snelle levering

Zelfs in deze coronacrisis alles op en top geregeld!