Wagner HEA Control PRO 350M SET Verfspuit , zeer goede verfspuit voor de middel grote klus. Voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Eerste klus reeds klaar, ik ben er ontzettend blij mee.
snelle en correcte levering van onze verfspuit. levertijd 2 dagen na bestelling
Duidelijke productomschrijving en eenvoudige bestel en betaal procedure
Prima service en levering van het product welke ik op het oog had.
Ik was op zoek naar fijne verspuitbare latex voor mijn Wagner Hea control pro, en kwam bij de verf van Spraysolutions. Na telefonisch wat vragen te hebben gesteld heb ik de materialen snel geleverd gekregen. Het enige dat ik jammer vond is dat er geen bijpassende primer/verspuitbare vorstelijk van Spraysolutions is, maar wat er niet is, kan je ook niet verkopen. Kortom: 5 sterren.
ik bestel een onderdeel wagner speedwheel en verlengstuk omdat ik die dringend nodig had twee dagen na mijn bestelling; wat er staat smorgens besteld en volgende dag geleverd . nog niet misschien. gebeld met verfspuit lag aan dpd ???? moet niet mij probleem zijn jullie zeggen smorgens besteld volgende dag geleverd . weer gebeld ze kregen pas antwooord na drie dagen van dpd . ben ik ook niet mee geholpen. conclusie 120 km gereden eregens het benodigde opgehaald 1 dan naar de kl**te en tot mn verbazing pakket ook aangekomen na drie dagen tel uit je winst ik heb het materiaal maal 2 en een dag niet kunnen werken . mensen toppie en bedankt
Beste klant, dank voor uw review. Ik zie dat u uw bestelling op 15-07 gedaan heeft. Deze bestelling is dezelfde dag gewerkt en op tijd aangeboden aan DPD ter levering op uw adres. De uiteindelijke levering volgende echter inderdaad pas op 17-07 aan het begin van de middag. Waarom dit pakket vertraagd is geraakt is ons niet duidelijk. Het kan iets zijn bij DPD. Ik denk dat mijn collega uw dat duidelijk probeerde te maken. Als de spullen die u bij ons gekocht heeft ongebruikt nog heeft liggen, stuurt u ons dan een mail zodat wij u een kosteloos retourlabel kunnen sturen. Daarmee kunt u het afgeven bij een DPD Pakketshop en als het als nieuw en ongebruikt aankomt, krijgt u dit weer teruggestort op uw rekening. Graag horen we van u. Groet, Team Verfspuit.net
Prachtig materiaal gekocht aan een zeer goede prijs. De verfspuit werd goed verpakt en stipt op tijd geleverd.
Totaal onbekend met verfspuiten heb ik eerst vooraf informatie ingewonnen bij verfspuiten.net. Vriendelijk maar vooral ook vakkundig te woord gestaan. De medewerker wist al mijn vragen te beantwoorden, twijfels weg te nemen en goed te adviseren over de verschillen tussen de verfspuiten. In een woord top service! De verfspuit zelf test ik pas in oktober uit met oplevering van de nieuwe woning. Nu echter al wel de verfspuit aangeschaft vanwege de aantrekkelijke actie / combinatie.
Goedemiddag Carl! Wat een fijne review om te lezen. We raden wel aan om even de pomp te inspecteren op transportschade als u het de komende tijd nog niet gebruikt. We gaan er niet van uit, maar als er schade is, is dat nu makkelijker op te lossen dan in oktober als er weer een paar maanden verstreken zijn. Als er geen schade is wensen we u natuurlijk veel succes met de nieuwe woning! Groet, Team Verfspuit.net
Scherpe prijzen en een overzichtelijke site. Levering volgens afspraak en het geleverde product voldoet aan de omschrijving die op de site staat.
Na ap contact te hebben gehad met een super uitleg en advies hebben we een verfspuit besteld . S avond besteld en s middags de volgende dag in huis
Door de dubbele adressering, postcode huisnummer op het label, eerst van de klant daarna het post nl punt, zorgde dit voor een hoop gezoek men kon het pakket niet vinden en was ook niet goed ingeboekt maar stond dus op het afleveradres geboekt. Na controle met post nl ed kwam men bij het goede pakket maar wel dagen later.
Helaas liep de verf in de motor waardoor de motor verbrandde. Nu hopen op een positive afhandeling.
Beste Marco, bedankt voor de review. We zien dat u de W590 besteld heeft. De enige manier waarop er verf in de motor lopen kan is als deze ondersteboven gebruikt wordt. De W590 is daarvoor niet bedoeld. Op de productpagina staat ook dat deze niet geschikt is voor bijvoorbeeld gebruik voor het verven van een plafond. We hebben u inmiddels laten weten dat we u als service een nieuwe W590 kunnen laten toekomen. Echter, is misschien een andere, vergelijkbare machine waarbij de motor niet vast zit aan het spuitgedeelte een betere optie in uw geval. We gaan vanmiddag contact met u opnemen om eventueel de opties te bespreken. Groet, Team Verfspuit.net
Goede, snelle service en toegankelijke website
Mooi bedrijf hebben alles wat je nodig hebt voor verfspuit machines en een goede maar vooral een snelle levering.
Prima service, snelle en correcte levering. Was helemaal top.
Pluspunten
Snel geleverd zonder problemen.
VerbeterpuntenKan er geen bedenken.. Kortingsacties?! (Ik blijf toch Hollander
Pluspunten
Duidelijke website Bericht wanneer de bestelling geleverd wordt Een goede prijs, het geen wat er is besteld wordt ook geleverd, van het merk artikel, en geen chinese equivalent
VerbeterpuntenDoorgaan met alles zo als het nu gaat
Pluspunten
Envoi rapide, information du jour de livraison. Parfait! Je ne manquerai pas de revenir vers ce marchand au besoin.
VerbeterpuntenEnvoyer les communications par e-mail dans la langue du client pour éviter les fastidieuses traductions en lignes ;) Même si s'est un détail, ça pourrait être une amélioration. Et puis avec l'informatique, c'est tout à fait réalisable!
Pluspunten
Perfecte service. Alles netjes geleverd gekregen. Zelfs nog een aftersales telefoontje gekregen met de vraag of alles in orde was. Complimenten.
Pluspunten
goed advies, goed overzicht over de keuzes en goede communicatie
Pluspunten
Goede producten! Meestal vlotte en snelle levering. Helaas met mijn twee laatste leveringen iets misgelopen.
VerbeterpuntenBezorg service optimaliseren. Is spijtig dat er twee maal na elkaar iets misloopt met de levering van verf wacht daardoor geraak ik als consulent in de problemen omdat ik de levering de volgende dag verwacht.
Pluspunten
Snelle levering, beschrijving voldoet ruimschoots de verwachtingen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Supersnelle service
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Bedankt Tamara! We gaan ons best doen. :) Groet, Team Verfspuit.net