Pluspunten

Alles

Nieta

Pluspunten

Duidelijke website en snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering, accurate uitleg tav onderdelen en producten. Tips voor een goed gebruik en welke middelen het beste is voor de klant. ook prima uitleg over de Tips, filters etc. men neemt tijd voor een zorgvuldige uitleg en vragen beantwoording van en aan de klant.

Ga zo door!

Pluspunten

Zeer goede informatie via de Hoofddorp verkoopmedewerker voor telefonisch uitleg en toelichting van de Wager produkten.

geen

Pluspunten

Snelle levering en goede respons op aanvullende vragen. Kwaliteit van de geleverde producten is uitstekend.

Pluspunten

snel geleverd, prijsgunstig, goede info, duidelijke uitleg in begeleidend schrijven en op youtube, overzichtelijk wat je er bij kunt bestellen aan accessoires en heb ik ook gedaan, erg praktisch.

Pluspunten

Makkelijk te vinden. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Bij het opmaken van de bon/factuur, werden de gegevens gewoon ingevuld op een laptop via de website. Dit kwam niet echt professioneel over. Kreeg het gevoel dat ik mijn produkt net zo makkelijk online had kunne bestellen.

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering en TOP service!

Pluspunten

alles verliep vlekkeloos

dus kan niet beter !

Pluspunten

Wagner pro 350 m verfspuit besteld na goede informatie op de website bekeken te hebben, de volgende dag was ie al in huis. Vandaag de spuit op klus gebruikt, prima resultaat geboekt! Bovendien is dit bedrijf de goedkoopste die ik altijd kan vinden voor dit soort apparatuur,

geen

Pluspunten

Vrijdag 21.57 uur (net voor sluitingstijd) de Wagner 250m bestelt en de volgende dag was deze geleverd om 11.00 uur. Dat is pas snelle service. Nog diezelfde dag heb ik ruim 200m2 muren en plafonds geverfd, met een superstrak resultaat. Dank je wel Verfspuit.net, jullie hebben mij niet alleen tijd bespaart, maar ook nog eens ruim €2500 aan een professionele schilder. Dit was de investering meer dan waard.

Pluspunten

zalige levertermijn en goede service aanrader

Pluspunten

Mooie website met veel uitleg en YouTube ondersteuning. Bij bellen prettige ondersteuning.

Verdere uitbreiding van ondersteunende filmpjes.

Pluspunten

Duidelijke en heldere communicatie. Zelf veel vergeleken op internet, maar verfspuit.net was echt de goedkoopste. Pakket kwam mooi op tijd binnen. Apparatuur werkt zoals geadverteerd (HEA250).

Geen negatieve punten!

Pluspunten

Snelle levering. Prima pistool dat mijn werk op de helft van de tijd afmaakt. Bedankt

Doe zo verder.

Pluspunten

Zeer overzichtelijke website, bestelling kan perfect gevolgd worden; en stipte levering!

Pluspunten

Ik had het niet verwacht van een internetbedrijf, maar de informatie die jullie telefonisch hebben besproken met mij was top. Zo wist ik welke spuit ik nodig had. Ook de afspraak van het bezorgen was keurig. Hartelijk dank hier voor.

Pluspunten

alles

geen

Pluspunten

Zeer tevreden met product, behulpzaamheid van verfspuit.net en de snelle service. Kortom, zal de volgende keer ook mijn bestelling hier plaatsen :).

Geen.

Pluspunten

duidelijke site met veel info en reviews, scherpe prijs en supersnelle levering

Pluspunten

goedemorgen, prima bedrijf die heel snel leverd!

niets op aan te merkten

Pluspunten

De nieuwste apparatuur voorradig,Snelle levering ,klantservice reageert direct en de levering is prima verpakt,ik zeg een aanrader.

Geen enkel punt,gewoon zo doorgaan,service is top!!!

Pluspunten

Goede prijs en snel geleverd (zondagavond besteld, maandagmiddag afgeleverd).

Ik kan ze niet bedenken.

Pluspunten

Goede klantenservice: klopte iets niet met mijn spuitpistool en hebben toen na terugsturen een nieuwe gestuurd. Vriendelijke mensen die ook nog eens tips geven voor het spuiten.

Pluspunten

een goede snelle serves met duidelijke you tube filmpjes over de uitleg van de machine