Snelle en betrouwbare levering

Artikel last-minute besteld en alsnog volgende dag, zoals omschreven, in huis. Apparatuur is voorzien van duidelijke uitleg in de vorm van YouTube video’s, erg handig!

Zeer tevreden van uw dienst ... Zeer tevreden van uw producten

Veel is er te zeggen maar mijn ervaring is verbeterd en heb meer vrijheid nu datbik alleen maar met verfspuit.net samen werk ... Volle vertrouw in zijn service en producten ... Merci

Super snel geleverd

Snelle levering en ruim assortiment, kwalitatief ook zeer goed. Makkelijk in gebruik , duidelijke handleiding.

Beste aankoop en zeker goede vervangstukken

Heel gemakkelijk vervangstukken verkrijgbaar aan een goede prijs

Snelle goede levering

Top super snel en goede service

Prima en vlot geleverd

Onderdeel op foto is totaal iets anders, artikel nr. is goed en na ontvangst is het ook het juiste artikel. Dankzij eerder review dit ook gelezen. Anders niet besteld.

Bestelling

Goededag. Ik heb mijn bestelling van 27 maart nog steeds niet ontvangen. Ventil set . Art. Nr. 4004025063305 De bock jan

Snel bezorgd

Goeie prijs en snel bezorgd . Top!

Iets te laat geleverd, maar in orde!

Product zou op voorraad zijn. Bleek toch niet op voorraad. Uiteindelijk voor mij nog net op tijd ontvangen. Jammer dat ik zelf moest navragen dat de levering later zou komen.

Prima apparaat maar levering binnen 24 uur werd 48 uur

Prima apparaat. Ik vind het respectloos als je belooft binnen 24 uur te leveren terwijl bekend was dat Day niet ging lukken. Mannetje stond klaar. Verloren dag!

Schitterend.

Vlotte bestelling en dito levering. Kortom, alles wat een mens verwacht van een online-bestelling !

Heel prettig hielden zich aan alle afspraken

Goeie uitleg via boekje en YouTube, daarna begonnen en ging goed!

Mooie egale spray, zolder is weer als nieuw! Schoonmaken van machine en spuitjes neemt even tijd in beslag net als het afplakken, maar weegt niet op tegen als je alles met een roller moet doen, superzachte!

Verfspuit snel geleverd, Eigen merk Latex is super dekt goed en is prima spuitbaar als je deze verdund volgens aanwijzing. Extra latex besteld en volgende dag aan huis geleverd.

Prima dekking

Uitstekende kwaliteit, 1x spuiten was voldoende en goed dekkend. (Wagner 250 control pro) Jammer dat de verf uit de kan geschonken moet worden. Beter zou het zijn om een ander type verpakking te gebruiken waarin gelijk verdund kan worden en vanwaaruit direct gespoten kan worden.

Uitstekende service

Na een hoop gedoe bij de lokale bouwmarkt om de goede latex voor mijn verfspuit te vinden, uiteindelijk uitgekomen bij verfspuit.net. Hier heb ik uitstekend advies gekregen over techniek, welke latex en de te gebruiken spuittip. Resultaat van het spuitwerk is top dankzij dit advies!

Slecht... TeX krakkeleerd overal super veel werk extra.. nooit meer..

Alle hoeken gekrakkeleerd alles over kunnen doen.... Hoeken afgekit met anti crack kit 5 dagen gedroogd dus helaas nooit meer deze TeX of iets is niet goed naar gekeken... En dan ook nog mijn volledige privacy weg door deze review echt super slecht ben totaal niet tevreden...

Snelle levering Van n degelijk apparaat

Snelle punctuele levering Apparaat snel gemonteerd dankzij goede handleiding. Na even oefenen mooi resultaat met weinig nevel

Snelle levering, slechte ondersteuning.

Producten snel geleverd en ogenschijnlijk van goede kwaliteit. Echter na 1 dag ondervond ik al problemen met mijn aangekochte wagner 250 verfspuit. De oplossing was na telefonisch contact te hebben gehad het garantieformulier in te vullen. Alle tips en trucs stonden volgens de klantenservice al op de website. Zaak werd snel afgedaan als een garantie kwestie, waar ik helaas niks aan had op het moment omdat ik midden in een grote verf klus zat. Naar een oplossing werd niet gekeken buiten de website om.

Prima verfspuit, egaal resultaat en gemakkelijk te bedienen

Ik heb de verfspuit conform bestelling snel ontvangen. De verfspuit werkt voor mijn doeleinden perfect, makkelijk te bedienen zowel voor muurverf met de spuitslang als andere verfsoorten met de meegeleverde airless verfspuit Echt een aanrader

netjes toegezonden zonder beschadigingen

We hebben er al wat mee gespeeld om te kijken of het werkt Zodra de buitentemperatuur wat beter is dan gaan we de hele schutting en schuur behandelen Dus van deze kant geen probleem gr rob en sa

Goede informatie en snelle levering

Duidelijke uitleg van de verschillende apparaten met video ondersteuning. Goed apparaat . Wel je klus goed voorbereiden en dan klein beginnen zodat je de techniek van spuiten goed onder de knie krijgt.Dan werkt het makkelijk en snel. Schoonmaken gaat makkelijk en zeker belangrijk voor langdurig gebruik

Superservice

Eerst telefonisch goed advies gekregen, en daarna ging het bestellen en leveren helemaal goed.

Flexibele verkoop service

Goede informatie van introduceren van product