3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne site, producten in goed staat compleet afgeleverd

Belofte voor 22:00 bestellen volgende dag niet gehaald. Heeft 2 dagen geduurd.

Pluspunten

Goeie site Prima, service en klantgerichte helpdesk Snelle levering Goeie prijzen

Bepaalde producten zijn alleen via de zoekfunctie te vinden zoals de behangafstomer. Mooi zou zijn als deze ook tussen de lijst met producten staat. Is al overlegd met de klantenservice.

Pluspunten

Snelle levering goeie prijs

Pluspunten

Vlotte levering, goed verpakt.

Pluspunten

Snelle levering. Alles goed ontvangen.

Pluspunten

Ik vraag en zij leveren, en stipt volgens afspraak. Gewoon top!!

Pluspunten

Doet wat het beloofd! Zeer snelle levering en eerste indruk van het apparaat is zeker indrukwekkend!

Schoonmaken is een doorn in het oog. Misschien een video die de beste manier van schoonmaken omschrijft.

Pluspunten

Razend snelle levering Duidelijke website Scherpe prijzen

Directe levering op postnl afhaalpunt

Pluspunten

Na vragen of een artikel snel en duidelijk antwoord ontvangen. Bestelling ook snel en correct ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering, geheel volgens belofte. Snelle reacties op je vragen. Gewoon een goed, degelijk bedrijf!

Ze zouden meer aanbevelingen kunnen doen welke verven er goed werken met hun spuiten. Ze doen dit nu alleen met 1 type muurverf, maar dit zouden we met nog meer verf(typen) kunnen doen.

Pluspunten

Snelle response en correcte verwerking van de bestelling. De bestelling was binnen 24 uur geleverd en was geheel volgens de beschrijving van de site.

Pluspunten

De website werkt goed, de showroom is overzichtelijk en er wordt vakkundige informatie verstrekt.

Pluspunten

super snelle levering

Pluspunten

fantastisch snelle uitvoering en product de volgende dag reeds ontvangen! Goed verpakt.

Pluspunten

Snelle feedback en goede service

Ontvangst bevestiging sturen en wanneer verzonden is. Nu 's-middags besteld en de volgende dag bestelling ontvangen. Dit is dus Perfect.

Pluspunten

Meest positieve punten tot dusver zijn zeker "communicatie" en "aftersales"! Door eigen toedoen wilde ik op het laatste moment switchen van de Wagner Powerpainter 60 naar de Wagner HEA Control Pro 350R. Ik had een aardige spuitklus voor de deur ivm levering keuken en wilde dit Airless apparaat dus het lange Pinksterweekend hiervoor gaan gebruiken . Vrijdagochtend voorafgaande melde ik me met dit voorstel bij "aftersales". Een uiterst aardige jongedame hoorde mijn probleem, stelde nog wat vragen en zou voor mij aan de slag gaan. Zoals beloofd belde zij mij binnen het uur terug en kwam met het voorstel het toestel te ruilen op locatie Hoofddorp. Een medewerker aldaar heeft op mij gewacht alvorens, naar ik vermoed, aan zijn lange weekend te beginnen. Ik heb het toestel afgerekend en voordat ik met mijn HEA Power Control 350R thuis was kreeg ik mijn Powerpainter 60 al gecrediteerd. Dat noem ik nog eens service! Daar waar ik dacht dat dit voor allerlei administratieve rompslomp zou gaan zorgen werd er constant met mij meegedacht. Kortom, verfspuit.net denkt in oplossingen! Nogmaals bedankt!

Pluspunten

Beloofde levertijd / snelle levering. Degelijk verpakt.

Geen, ga zo door. Geen ervaringen met aftersales.

Pluspunten

Scherpe prijzen. Na 20 liter verspoten te hebben stopte plotseling mijn splinternieuwe spuit a 589€. In eerste instantie moest ik apparaat laten opsturen retour fabrikant. Ging 2 a 3 weken duren! Net 1.5 dag bezig geweest met afplakken om 375m2 te spuiten! Enige dagen later werd ik plotseling door Michiel gebeld die wel verstand van zaken heeft en mij ipv retour fabrikant een splinternieuwe set aanbood. Jammergenoeg zat tussen mijn probleem en de uiteindelijke oplossing dusdanig veel tijd dat al mijn afplakwerk overnieuw moest. Evengoed mag het eindresultaat er zeker wezen en ben ik tevreden met de geleverde service en spullen!

Iemand met verstand van zaken in de showroom te laten werken. Reinigings spullen toevoegen aan assortiment. Bij afhalen in de showroom geen bon toegemaild gekregen terwijl dit wel beloofd was.

Pluspunten

duidelijke site, snelle levering conform toezegging

Pluspunten

Goede service en snelle afhandeling

Pluspunten

over de hele lijn tevreden !

Pluspunten

Goede service Vriendelijke medewerkster

Pluspunten

Zeer snelle levering. Goederen goed verpakt ontvangen. Informatie op de site is goed. Ik ben tevreden met mijn product.

Pluspunten

Supersnelle levering en goede communicatie