Pluspunten

goede en vriendleijke service

Pluspunten

Uitstekend, alles conform afspraak verlopen.

Pluspunten

Supersnelle levering, stevig verpakt. Goede service door leveren extra informatie over product (verfspuit)

Pluspunten

service top levering zeer snel jullie lijken overtoom wel. groetjes uit essen

mischien een leverings punt in belgie bv kiala punt of de post. groetjes uit essen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze lossen snel problemen op en dat is een goede zaak

Pluspunten

Prima service via internet. Zondag besteld maandag al in huis. Supper.

Nvt

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Om 21.50 besteld en de volgende dag netjes in huis.

Pluspunten

Snelle levering, voor de rest het bedrijf niet nodig gehad. Het gekochte product voldeed aan de verwachtingen en had geen storingen.

Pluspunten

Goede hulp gehad bij keuze van verspuit. Onderdelen werden snel naar mij verzonden, zolas afgesproken.

Kleine onderdelen in kleinere verpakking of zelfs in bubbeltjes omslag versturen. Jou je meer geld over.

Pluspunten

Buiten dat ze prijstechnisch zeer interessant zijn is men ook uitermate duidelijk over de producten. Ook goed om te vermelden is dat er veel feed-back word aangeboden. Top bedrijf en supersnelle levering.

Pluspunten

Duidelijke website. Geleverd wat beloofd werd.

Pluspunten

Prima service. Na aanvankelijk een verkeerde levering gekregen te hebben heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Deze hebben het probleem snel en goed opgelost. 2 dagen later het juiste product binnen.

Pluspunten

Heldere website met duidelijke omschrijving, filmpjes, handleidingen, exploded views met onderdelenlijst en een goede klantenservice die weet waar ze het over hebben. De producten die men verkoopt zijn kwalitatief gewoon goed. Na een verhuis en eerst het oude huis nog eens geschilderd te hebben voor de verkoop en nu het nieuwe huis kan ik vertellen dat de wagner project 115 ideaal is voor latex en ik de wagner 890 gebruik voor de lakken en kleine wanden in accentkleur, met zeer goed resultaat.

Ik zou niet weten wat.

Pluspunten

Snelle levering, correcte informatie

Pluspunten

een bedrijf dat zijn geschreven belofte na komt.In tegenstelling tot andere sites levert verfspuit.nl inderdaad binnen 24 uur.In de toekomst weet ik waar ik moet zijn.

probeer dit vol te houden, ook als het erg druk is!!

Pluspunten

Wat opstartproblemen gehad met de Wagner verfspuit. Verspuit.net heeft contact met mij opgenomen en instructies gegeven. Prima communicatie gehad (Histor MONO-dek schijnt niet te werken met de verfspuit). Op hun advies ga ik aan de slag met gewone bouwmarkt (verspuitbare) latex...even afwachten wat het resultaat is.

Pluspunten

Wat ze zeggen wordt ook gedaan geweldig, sóchtens besteld de volgende dag in huis top

geen