Wederom een geweldig goede ervaring

Bestellen en snelle levering zoals afgesproken. Mensen hebben kennis van zaken en leveren perfect materiaal. Daarbij ook een zeer goede service als het even tegen mocht zitten en het wordt direct opgelost.

Toegankelijke website, snelle service

Mijn vragen werden snel beantwoord, de artikelen heb ik besteld waarna deze vlot zijn geleverd tegen een voor mij goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering.

Zeer goede service

Na 5x de Wagner gebruikte hebben functioneerde de cleaning knop niet meer. Na 2 dagen overleg een geheel nieuwe opgestuurd gekregen. Geweldige service

profesioneel

zeer vlotte verwerking van de aangekochte goederen en verzending ook de prijzen liggen goed in de markt kortom voor mij top

Helder advies, snelle levering.

Via Verfspuit.net een Wagner HEA Control PRO 250M Set gekocht. De levering was snel en de doos was netjes verpakt. Het was de eerste keer dat ik een HEA set gebruikte en via de blog en diverse video's op de site al een goede indruk over het gebruik gekregen. Ook de diverse tips ten harte genomen en mede daardoor was het resultaat erg strak!

Slordig

Tot 2x toe wordt de bestelling incompleet geleverd

Snel binnen gekregen

Ik heb mijn pakket meteen de volgende dag binnen gekregen en ben heel tevreden met het product.

Snel op juiste tijd stip

Snel op tijd

Vreselijke ervaring

De spuit lekt en verdeeld de verf niet netjes over de muur. Zelfs speciale spuitverf van de schildersgroothandel gebruikt. De Wagner w950 beveel ik aan niemand aan.

Telefonisch goed geholpen

Helaas had mijn Wagner HEA Pro 350 het na 2 jaar het begeven, niet voldoende druk meer en vermoedelijk te lang stil gestaan. 1e telefoontje ging wat moeizaam hoe dit op te lossen, maar 2e call met een vriendelijke dame wist na doorvragen wat de vermoedelijke oorzaak was. Keurig de andere dag onder garantie een nieuw uitlaatklep ontvangen, geplaatst en probleem opgelost. Dat is pas service....!

Geweldig!

Bestellen loopt makkelijk en vlot. Direct een bevestiging op je bestelling en twee dagen later had ik de verfspuit al binnen. Alles was precies zoals omschreven. Aanrader!

Prima webshop snel geleverd perfect product.

Goed dekkende service!!

Prima webshop, goede verf! In 1 keer dekkend en goed verspuitbaar (HVLP)

Vlotjes geregeld

S’avonds laat de bestelling gedaan en al na een dag had ik de bestelling in huis. Het is nog even wachten op de klus. Maar door de aanbieding van het verlengstuk al vroeg overstag gegaan.

De bestelling is de volgende dag geleverd en werkt prima. Toen ik iets vroeg, kreeg ik gelijk antwoord.

Easy to use and clean. Great product.

On time delivery. Good service.

Goeie service

Makkelijk besteld en snel verstuurd. Alleen erg jammer dat de bezorging( zal het post bedrijf van nl niet noemen) heel slecht verloopt en doen wat ze zelf willen.

HEA 250M werkt perfect en ook zeer spuitnevelarm.

Besteling netjes op tijd gekregen, goed en stootvast verpakt. Machine doet wat men aangeeft en wat ikzelf ervan verwacht, schoonmaken kost wat tijd maar dit weegt niet op tegen de werksnelheid. Bart P.

goede site en snelle levering

door de overzichtelijke site kon ik snel een keuze maken. ik heb de wagner HEA control PRO 250R besteld en wat is dat een mooi apparaat. eenvoudig maar goed.

Werk super

Ik ben er erg tevreden over werk snel en goed

Een zeer duidelijke website. Goede informatie en helder voorbeeld filmpjes dat zeker helpt bij het maken van een keuze.

Ik heb beetje gebruikt en ie die goed . En ik moet meer gebruiken dan weet ik veel van machine.