Geweldige service

Warmtepomp cv. Door mijn eigen schuld verkeerde maat pomp ( evosta2) besteld. 13 cm breed terwijl het 18 cm moest zijn. Na 1 mailtje kreeg ik meteen netjes antwoord en een retourlabel opgestuurd. De goede pomp inmiddels gemonteerd. Alles werkt weer perfect!

Prima pomp snel geleverd

Goed telefonisch advies rn snel geleverd voor een keurige prijs.

scherp geprijst, snel geleverd

Goede duidelijke website met goede uitleg om tot een product keuze te komen. Scherpe prijzen en snel geleverd.

Goede levering en service

Mijn DAB pomp werd snel geleverd en de klantenservice is erg goed , 3 maal hulp gevraagd en zonder problemen snel geholpen. Een hele goed pomp geleverd gekregen die zelfs overcapaciteit had. Stevig en solide Ik ben voor zover dik tevreden!

Prima snelle service

Pomp besteld, direct volgende dag bezorgd. Helemaal prima.

Mafig

Klein dopje besteld van 9 euro kan zo in envelop , maar gaat in een doosje en daardoor 10 euro bezorg kosten

Snel mijn circulatiepomp gevonden

De levering was sneller dan voorspeld

Ontving de Dab Esybox mini. Na openen bleek dit exemplaar al reeds eerder te zijn gebruikt. Na een belletje direct excuus en een nieuw exemplaar ontvangen en een retourlabel voor de oude. Keurig. Nog niet geïnstalleerd dus weet nog niet hoe het werkt.

Snelle levering van Grundfos SCALA2 hydrofoor pomp!

Besteld via BOL, maar had deze pomp ook direct kunnen bestellen. Snelle levering van Grundfos SCALA2 hydrofoor pomp!

Dompelpomp net geïnstalleerd, was snel geleverd.

Snelle service en goede kwaliteit

Ultrasnelle levering, pomp werkt zoals beloofd, wat kan ik nog meer wensen?

Meer moet dat niet zijn.

Goed en snel

Goed en snel

Goede communicatie en service

Hydrofoor aangeschaft, is nog niet gemonteerd. Had daar nog veel vragen over maar ze communiceren snel en snel antwoord op vragen

Prima pomp gekocht bij Waterpompshop.nl

Onze kruipruimte staat regelmatig vol met (grond)water +/- 40cm. Dankzij Waterpompshop.nl de juiste pomp aangeschaft. Binnen anderhalf uur was de kruipruimte leeg.

geen klachten top

topper

alles top

Handige website met vervangend model; vlotte afhandeling van retour.

Gewoon top !!

Wij moesten met spoed de hydrofoor bestellen en plaatsen en, vaak gaat het mis met bestellingen....maar, niet bij Waterpompshop.nl. Gewoon TOP !! Want onze penningmeester had de hydrofoor al snel binnen op zijn adres en kreeg ik hem bij het Vogelzorgcentrum gebracht. Helaas waren we vergeten om de aansluitstukken te bestellen maar, ook deze waren na de volgende bestelling heel snel in huis. Waterpompshop.nl ,..een geweldige aanrader wanneer het in één keer goed moet zijn ... Bedankt !!!

Zeer goede service.

Had, ondanks goede “keuze wijzer” toch nog de verkeerde waterpomp besteld. Dat bleek pas na ingebruikname. Bij contact met klantenservice bleek dat geen probleem. De oude kon retour en ik kreeg een bestellink voor de nieuwe. Heb nu de goede pomp die het uitstekend doet.

Snelle levering en duidelijke instructie.

Pomp is werd snel geleverd. Simpele montage en duidelijke instructie.

Goede pomp!

De pomp werkt perfect!

snel geleverd, goed product

Snelle levering en goed cv pompje. Jammer genoeg geen koppelingen op de site verkrijgbaar. Dat zou fijn zijn als dat wel zo was.

Beste klantenservice

Zonder gezeik oplossingen

Bronpomp geplaatst ter vervanging van een hydrofoor, bevalt prima. Werkt ook goed mee de meebestelde pomp schakelaar.

Stationsplein 91

5211 BM 's-Hertogenbosch

Over Waterpompshop.nl

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar! Wij zijn actief sinds 2011, aanwezig in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk en hebben intussen meer dan 300.000 tevreden klanten geholpen! Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.