materiaal en levering volgens afspraak.
Snelle levering en service, komen afspraken honderd procent na. Top
We betaalden dachten we extra om een geluidsvriendelijke pomp te hebben maar deze maakt nog meer lawaai dan onze oude pomp..
Beste Anja, Bedankt voor uw review. Jammer dat u geen goede ervaring heeft met uw pomp. Heeft u de specificaties bekeken en zou de nieuwe pomp echt minder decibels moeten produceren dan uw vorige pomp? Dan horen we dat graag want dan is daar vaak iets aan te doen. Ik kan helaas op uw naam geen bestelling vinden en u heeft zo te zien geen contact met ons opgenomen hierover, dit kan alsnog en we zullen u zeker helpen. Bij voorbaat dank,
Een goed advies met betrekking tot de vervanging van mijn vc pomp. Snel geleverd met een duidelijke installatie instructie.
Mijn dompelpomp werkte na twee keer niet meer. Na email contact over garantie binnen een week een nieuwe geleverd. Buitengewone service.
Snelle en correcte levering Ook heel tevreden over het product en de dienstverlening
Ik had een nieuwe waterpomp nodig. In de website vond ik een conversielijst waarmee ik vrij eenvoudig de juiste vervangende waterpomp voor mijn verouderde waterpomp vond. Besteld en de volgende dag binnen. Met behulp van duidelijke instructiefilm (website) pomp, zonder problemen, geinstalleerd.
Gewoon goed, zoals het hoort!
Tussen het moment van ‘product gereed voor verzending’ en uiteindelijke levering heeft 5 dagen gezeten. Post Nl had niets ontvangen. Pakje was niet te traceren.
Beste Klant, Bedankt voor uw review. Vervelend dat u vertraging had met uw bestelling. Helaas klopt deze informatie alleen niet helemaal aangezien Postnl vorige week en begin deze week wat vertraging had. U heeft wel een track & trace ontvangen wat wil zeggen dat Postnl het wel had opgehaald, daarna hebben ze wat langer gedaan over de verwerking. Postnl geeft bij de track & trace dan aan dat het nog niet is ontvangen of verwerkt, dit wil zeggen dat ze het nog niet in hun eigen magazijn hebben afgegeven of dat het daar nog geen scan heeft gehad. We hopen dat er flink word bijgesteld bij de vervoerders met de drukke wintermaanden want dit soort vertragingen zijn voor niemand prettig.
Original anmeldelse
DAB Evosta 2 gekocht ter vervanging van onze 25 jaar oude Grundfos vloerverwarearming pomp. Op de site staat veel informatie en video's zijn duidelijk. Advies was goed en de wachttijd aan de telefoon zeer kort. Oude pomp zat goed vast en bij de nieuwe pomp hadden we problemen om het 2e robbertje er tussen te krijgen, omdat de vloerverwarming verdeler nogal stug was. Al met al niet zo makkelijk als op de video, maar toch goed te doen
CV pomp besteld en een dag later al geleverd. Helaas door niet goed opletten de verkeerde schroefmaat besteld. Retourmelding aangemaakt pomp terug gestuurd en na een aantal dagen alweer een nieuwe pomp ontvangen. Super tevreden over de service van de waterpompshop.
prima zaak de belofte nagekomen
Ik heb een DAB Jet 132 M besteld. Deze is vlot geleverd en draait nu. Tip: Het zal wel makkelijker zijn als bij de bestelling aangegeven zal worden welke aansluitnippels/tules er voor nodig zijn. Desnoods meteen mee te bestellen als suggestie. De pomp is ter vervanging van een oude waterpomp waarbij de aanzuigslangen al aanwezig zijn. Ik heb het opgelost door naar een lokale winkel te gaan die dit materiaal levert.
Beste Eduard, Bedankt voor uw review. Bij een pomp onderaan de pagina hebben wij verschillende koppelstukken staan die bij de pomp passen, juist voor deze situaties! Ook staan de aansluit maten er bij aangegeven, mochten er stukken missen dan horen we dat graag. Vriendelijke groet, Team Waterpompshop
Snel en nauwkeurig.
Snel duidelijk overzichtelijk
Circulatiepomp besteld op 28 sept. In plaats van levering op 29 sept, zoals op de website vermeld, geleverd op 13 oktober. Heb zelf verschillende keren navraag gedaan over de status van de levering, hierover werd uitermate slecht gecommuniceerd. Geen excuses of verklaring over de late levering.
Beste Rinie, Bedankt voor uw review en het uiten van uw zorgen. We begrijpen uw teleurstelling over de vertraagde levering en het gebrek aan duidelijke communicatie. We willen graag meer inzicht geven in de situatie. We ontvingen uw eerste bericht op 3 oktober over de levering, en we hebben meteen actie ondernomen door contact op te nemen met de vervoerder en een onderzoek in te stellen. Houd er rekening mee dat dit soort onderzoeken meestal minimaal vijf werkdagen in beslag nemen bij de meeste vervoerders. Op 9 oktober ontvingen we opnieuw een bericht van u, waarop we reageerden met de mededeling dat het onderzoek nog liep en dat dit vijf werkdagen zou duren. Op 11 oktober kregen we een reactie van de vervoerder, en op 12 oktober hebben we de bestelling opnieuw naar u verzonden, waarvoor u bevestigingsberichten heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak dat u hebt ervaren. We hopen dat de herziene verzending aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent met de uiteindelijke oplossing. Met vriendelijke groet, Team Waterpompshop
De vijverpomp is compleet en snel geleverd.
Ik had een aantal omtrent een circulatiepomp en dat werd keurig uitgezocht. Pomp dezelfde dag besteld en de volgende dag thuis. Fantastisch.
Bij het installeren van de pomp bleek deze niet te werken, ik heb gebeld en daarna volgens afspraak een email gestuurd. Dezelfde dat is de nieuwe pomp gestuurd. Volgende dag al in huis.
Het was alleen jammer dat ik de pomp meteen weer terug kon sturen: kurkdroog pompen van balkon lukte helaas toch niet helemaal met de bestelde pomp. Voor de rest prima product. Retour goed afgehandeld.
De geleverde pomp voldoet volledig aan de beschrijving op de webside: simpel in gebruik maar toch efficient in het wegpompen van water. Pomp is snel conform belofte geleverd. Kortom: ik ben zeer tevreden.
Vlotte levering
Pomp besteld en geleverd op het moment dat we hadden afgesproken. Helaas werkte de pomp niet, dus gebeld en zonder problemen kreeg ik de volgende dag een nieuwe.
uit eerdere ervaringen heb ik steeds goed contact gehad. vandaar deze aankoop weer.
Prima pomp
91 Stationsplein