Filtre

Supersnelle levering!

Vrijdags besteld, zaterdag in huis!

Proffesioneel bedrijf met scherpe prijzen.

Het is een bedrijf met zeer goede aftersales. Nadat ik een probleem hebben ze me mij zeer vakkundig geholpen. Er zit veel kennis bij dit bedrijf. Ondanks de lage prijzen reageren ze super snel en heel professioneel. De volgende pomp koop ik zowiezo weer bij dit bedrijf. M.v.g. Rene van Hardeveld uit Tiel.

Goed geregeld

De montage was goed geregeld en zeer netjes alles gecommuniceerd en geadviseerd

Wij hadden een vlak dompelpomp besteld deze bleek echter niet te werken, zonder enige moeite dit aangegeven en gewoon direct een nieuwe gekregen.. Top !!!

Duidelijk, snel en goede prijs/kwaliteit

Website geeft duidelijke keuzes en informatie. Prijs/ kwaliteit is goed en levering volgens afspraak.

Goede ervaring

Goede kwaliteit, op tijd geleverd

Kan beter maar goed

Zoals reeds aangegeven is de optie om een datum en tijd te kiezen top alleen jammer dat deze dan niet nagekomen word.

Ik ben tevreden over u diensten.

Ik kende het product al jaren goede ervaringen.

Gewoon top

Goede prijs, extreem snelle levering (had op zondag besteld om 15:00 uur en daadwerkelijk binnen 24 uur geleverd) en goede info bij de artikelen.

Zelfs voor de bestelling wordt er al meegedacht.

Makkelijk bestelproces, je krijgt advies welke pomp, voor jouw situatie het beste is. Goede track & trace. Goed verpakt.

Prima.

Prima kwaliteit en goede informatie.

veel keuzes en goede snelle service

zeer veel keuze en prijs kwaliteit, dompelpomp en 20 meter slang samen zeer goed en snel geleverd zou wel aanbevelen om gebruikte kartonnen doos iets stevigere uitvoering te gebruiken, ivm het toch vrij grote gewicht van pomp en slang.

super snelle levering

overzichtelijke site, informatie over een product opvragen werkt erg goed (snelle reactie). Vandaag besteld morgen in huis, klopt. Gewoon een bedrijf met een goede service en klantvriendelijk.

Prima helpdesk en pomp

Vragen werden vriendelijk beantwoordt, levering ging snel en pompmvoldoet aan de verwachting.

Snelle levering in een noodsituatie!

zie boven

Pomp werk naar behoren indien de bijgeleverde afvoerslang niet is aangesloten!

Het bestelde en geleverde artikel: DAB FEKA 600 M-A met afvoerslang 7 meter, werkt enkel wanneer de meegeleverde afvoerslang NIET is aangesloten. De afvoerslang FITT ASPIRFLEX is volgens mij enkel geschikt voor zuigpompen. Wat gevraagd en geleverd is, is een dompelpomp bijgevolg een perspomp. De afvoerslang FITT ASPIRFLEX bevat waarschijnlijk een terugslagklep waardoor de pomp met de afvoerslang niet werkt. Han dit verholpen worden aub.

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd

zeer goed

bestelling geplaatst, volgende dag al geleverd. Goed en snelle service.

Super service

Eerste pomp transport schade. Tweede pomp lekkage, zonder problemen een nieuwe toegezonden gekregen.

prima levering

gemakkelijk te bestellen goede informatie

perfecte levering

keurig afgeleverd en geen problemen gehad bij bestellen

Professioneel en klantgericht

Gied bereikbaar, prima product, probleem professioneel opgelost.

Perfect en snel

Snelle service levering binnen 24uur