Filtre

zeer keurig afspraak nagekomen zou weer bestellen

super

zeer snelle levering en in een keer goed geleverd

1 artikel bestellen en er 16 krijgen!

Ik bestel 1 DAB control unit voor de pomp en ik krijg er 16! Ik krijg een verontschuldiging dat dit toch wel gezien wordt als vervelend voor mij en een retourlabel krijg toegestuurd. Keurig teruggestuurd, Echter daarna hoor ik niets meer (toch even een schadepost van €1800 afgewend). Wat vervelend voor het serviceniveau van Warmtepompshop! Overigens de DAB control unit voor de pomp was er 1 dag nadat ik hem besteld had.

Prima warmtepomp

Deze warmtepomp is prima ook snel geleverd.

Snel geleverd, pomp.werkt geweldig

Snel bezorg

Zit niet weken te wachten met al vervelende smoesjes post heeft het druk of zo .

Echt volgende dag geleverd

Gewoon echt vrijdagmiddag besteld en zaterdag geleverd, perfect als de pomp in de riolering put het begeven heeft.

Zeer goede pomp voor een goede prijs

De door mij gekochte RVS pomp vervangt een defecte Danfoss pomp. De nieuwe pomp doet het minstens zo goed, ik hoop dat hij het net zo lang volhoudt!

Zeer behulpzaam

Ik had een defect apparaat binnen de garantietermijn. Ze hebben werkelijk alles gedaan om dat netjes op te lossen: een aantal opties uitgeprobeerd, verteld hoe en waar ik mijn apparaat heen moest sturen, me goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Kortom: prima

Wat ze beloven, doen ze

Niets op aan te merken. Prima zaak. Daarom; wat ze beloven, doen ze.

Je gaat goede services pas waarderen als er iets mis gaat. Wat is het geval, een door mij gekochte pomp is tijdens het transport beschadigd geraakt, waardoor deze niet werkte. Pure lompigheid van PostNL helaas. Gebeld met Waterpompshop en ik heb een andere pomp toegestuurd gekregen. Deze werkte perfect. Dus erg blij met de geleverde service!

Ptima

Ik had een storing met de pomp. Na telefonisch overleg en het sturen van een filmpje, de volgende dag een nieuwe pomp ontvangen onder garantie.

Fijn contact nav pomp met transportschade. Kregen heel snel een nieuwe.

Zie hierboven

Goed product met fantastische service

Het product besteld na wat informatie opgezocht te hebben. In eerste instantie ondervond ik wat problemen met de pomp en heb hierover contact gehad. Super goed geholpen en een goed werkend product.

Grandioos

Pomp kwam binnen en binnen een uur draaide alles probleemloos. Helemaal top. Erg blij mee.

Redelijk te vreden.

Goed afgehandeld maar het duurde +/- een maand.net met de hele warme maand . Dat was jammer. Met vr. Groet Jan Stoker Ps verzendkosten nog niet overgemaakt.

Netjes op tijd geleverd

Snelle levering en goede prijs

Zondagavond besteld, maandag met de middag geleverd, super!

Snel correct en zeer goed service

Snel correct en zeer goed service. Zeker een aanrader. Tnks en tot een volgende bestelling.

Eerste keer wat besteld

Goede kwaliteit en snelle levering uitstekend afgehandeld

Goeie Service

Prima levering ,goeie service

Vlotte levering

Vlotte levering

Heldere website en snelle levering

Prima zo.

Hoe beoordelen ?

Ik had het juist besteld en het was al geleverd . Perfect en de pomp instaleren is ook vlot verlopen. Dus dikke duim

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM