Filtre

alles werkt zoals het hoort

Mijn waterpomp had tijdens het vervoer transport schade opgelopen fotos opgestuurd en er werd zonder gezeur binnen 2 dagen nieuwe pomp gestuurd en een gratis retour etiket voor de gehavende pomp geregeld super.

Mooie webshop en scherpe prijzen

Mooie pomp gevonden tegen een scherpe prijs en snel verzonden.

slecht retourbeleid - er valt niet met hen te communiceren op normale wijze

Pomp is te zwak volgens onze electricien, dus wil ik ze retour sturen. Bij retouraanvraag binnen 2 dagen na ontvangst krijg ik volgens hun communicatie met mij niet de volledige aankoopprijs terug. Men is onduidelijk welk bedrag men juist wil terugbetalen. Het kan zelfs maar de heflt van de aankoopprijs zijn volgens hen ... Ik heb nochtans duidelijk laten weten dat ze nieuw is in onbeschadigde doos. Maar er valt niet mee te praten, met die mensen. Ik heb ondertussen al veel slechte reviews over waterpompshop.nl gelezen, jammer genoeg pas nu het te laat is. Ik zou hier niet kopen. Het kan je duur te staan komen als de pomp niet is wat het moest zijn.

Snel, accuraat

Snel,accuraat

Makkelijke, duidelijke site, goede keuze mogelijkheden snelle, bezorging

Duidelijke technische, beschrijving.

Lekker vlot en helemaal in orde

Lekker vlot en helemaal in orde

Lijkt goed

Heb de drukschakelaar nog niet ontvangen .Grrr. Op Tja PostNL.

Keurig op tijd geleverd.

Voldeed aan de verwachtingen en netjes ingepakt. Zelfs werd het rolletje tape werd meegeleverd als verpakkingsmateriaal voor de zuigslang.

levering volgens afspraak

Bij de pomp zit geen snoer, die heb ik ik apart besteld (gelukkig op tijd gelezen). Wat ik jammer vind is dat er geen koppelstukje bij zit, waar de doorvoer van de kabel in moet ivm waterdichtheid. Nu zit de kabel er 'los' in.

snelle en correcte levering

Probleem snel opgelost

Klanten maak je als je fouten snel oplost en dat hebben ze gedaan. Snel en goed. Knap gedaan.

Uitmuntend

Persoonlijk contact met Karel gehad, wat een betrokken project is dit

Op de site duidelijke foto’s en omschrijving van het product. Prijs netjes niet hoog. Levering binnen gestelde termijn

Prima, zoals het hoort

Prima, zoals het hoort. En snelle antwoorden op mijn vragen, dus prima geholpen.

We begrijpen het niet blijkbaar

Waterpomp zuig niet het zwembad leeg, er blijft nog veel water staan? We hebben de hoogte op automatisch gezet maar er blijft water in staan, hoe kan dat ? We hebben de hoogte op manueel gezet naar beneden maar hij stopt er mee. We dachten dat de waterpomp tot een millimeter alles weg zoog. Wat doen wij verkeer?

Snel, goede service, goeie prijs

Garantiegeval prompt opgelost

Snel geregeld

Beregeningspomp bestellen via de website ging gemakkelijk. Pomp werd de volgende dag geleverd. Ervaring met de service van waterpompshop.nl heb ik nog niet. De bij de pomp aanwezige handleiding voor het aansluiten van de pomp is wat summier. Op youtube zijn wel duidelijke filmpjes aanwezig.

Prima uitleg

Goede website en filmpjes met uitleg over installatie en gebruik. Levering volgens afspraak

Product conform verwachting

Snelle levering, duidelijke omschrijving

Top service én nazorg

Pomp snel geleverd, maar bleek dat het achterstuk steeds loskwam. Ze hebben eerst advies gegeven hoe dit mogelijks zou opgelost kunnen worden, maar toen het bleek dat het om een constructiefout ging, hebben ze binnen de 24h een ander exemplaar opgestuurd. Bijzonder efficiënte en kwalitatieve nazorg, daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen! Bedankt!

Betrouwbare webshop

Goede ervaring mee

Snelle levering en goede producten

Beloftes worden waargemaakt

Onze waterpomp gekocht bij...juist de Waterpompshop.nl De pomp snel in huis, even zoeken naar de juiste instellingen. Ook dat werkt simpel en snel, snap je het niet dan zijn er filmpjes op YouTube. Slang in de put en gaan met dat water! Goed niet te enthousiast, ik heb hem nu een aantal maal gebruikt. Geen idee hoe hij op de winter reageert of als hij langere tijd uitgeschakeld is... Paul

Super geregeld

91 Stationsplein