slechte kwaliteit

pomp was bij aankomst beschadigd, ook geen wonder als er geen extra doos om toe zit voor bescherming. Hij werkt niet goed, uit elkaar gehaald maar niet kunnen repareren duss slechte aankoop Precies zo,n reactie staat er ook in de reviews

Supersnelle levering

Na de bestelling was het product in twee dagen geleverd. Heb het product nog niet gebruikt, maar een dompelpomp aangeschaft 'voor het geval dat' ..... Hoop hem ook niet nodig te hebben, maar beter goed voorbereid dan zonder.

Levering goed. Contact slecht.

In deze tijd van wateroverlast is het logisch dat men graag met u contact wil hebben. . De telefoon gaf 2 dagen niet present. Wij hadden uw advies hard nodig en konden dat niet vragen. De pomp voldeed niet aan ons probleem en is teruggestuurd. We wachten nog op teruggave van het geld.

Zelfs op een zondag besteld, de volgende morgen 's morgens al geleverd. Top. Vooral nu de waterpomp met spoed nodig was.

Had 5 kunnen zijn.

Pomp besteld op 25 december, want ik had flink last van wateroverlast in de kelder en in de gehele omgeving was er geen pomp meer te krijgen en op de site stond met veel bombarie vermeld dat als ik nú bestelde, de pomp 27 december in huis zou zijn (ik snap dat er op de kerstdagen niet geleverd wordt). Als je dat er zó op zet, verwacht ik ook dat hij de 27e wordt geleverd en geen verschuilen achter de bezorgdienst (want ja, die hebben het druk; het zal me jeuken). JULLIE zetten op de site dat je de 27e kunt leveren (wat niemand anders kon) en dan moet je dat ook waar maken, anders had ik 'm voor minder bij BOL.com kunnen halen. En ja, er zal best ergens achter 3x klikken in de kleine lettertjes staan dat jullie niet verantwoordelijk zijn als de bezorgdienst het laat afweten, dus juridisch zal het ongetwijfeld prima in orde zijn, maar ondertussen stond ik tot m'n enkels in het water. Jullie vragen om mijn mening; dan krijgen jullie die ook.

Waterpompshop doet wat ze zeggen

Snelle levering conform

Promoten levering van een prima pomp

DAB-pomp doet wat ie belooft, nl . in no time mijn onder gelopen kelder tot op 2 mm leeg te pompen. Daarna even de waterstofzuiger erover en geleden was het leed.

super service, snelle communicatie en goede pomp

Op 2e kerstdag een order geplaatst omdat onze kelder onder water liep. Vlakzuigpomp besteld en binnen 1 dag geleverd. Klasse en pomp doet heel goed zijn werk (DAB Nova Up 180) Zuigt tot op ongeveer 1 mm water af, alleen de slang is wat onhandig in gebruik (stevig en niet makkelijk recht te leggen)

Uitstekende pomp

Uitstekende dompelpomp en zeer snel geleverd

Geleverd zoals beloofd

Zeer snelle en correcte aflevering

See above

Snelle levering en uitstekende pomp

supersnelle levering

Afgelopen kerstdagen wat materiaal besteld voor de pompen in onze achtertuin. De spullen werden de 27e december al geleverd, megasnel ! kwalitatief ook mooie spullen ontvangen.

Super snelle levering

Besteld en de volgende dag al binnen. Geweldig snel.

Goed en snel.

Duidelijke informatie op de website. Daardoor kon ik een goede keus maken voor een dompelpomp. Snelle en betrouwbare levering. Goed product. Aanrader

Slechte communicatie

Product is prima, 4dagen gewacht op bestelling, watershop kon niets voor mij betekenen gewoon even afwachten.

Snelle en correcte levering van een pomp die precies doet wat die moet doen.

Beste aanschaf van het afgelopen jaar. Binnen een paar uur is onze kruipruimte weer min of meer watervrij. De pomp is stabiel en goed te hanteren, de bijgeleverde slang is stevig en makkelijk te bevestigen. De eerste keer gebruiken kost door het uitrollen wel wat moeite, maar als het water eenmaal loopt, voldoet het allemaal prima. Het helpt trouwens wel als je vaker met een waterpomp hebt gewerkt en je weet hoe een vlotter werkt. Als tip; 10 meter slang is voor ons aan de korte kant. Een mogelijkheid om direct een 20 meter slang te kunnen bestellen zou een fijne optie zijn.

veel gemak door goede pomp

Besteld 2e Kerstdag en de dag daarna vroeg in de morgen volgens afspraak geleverd. Door hevige regenval in periode eind december 2023 water op de vloer van kelder. Zo veel dat het met de waterzuiger (Kārcher) wel op te zuigen was maar het vanuit de kelder naar boven brengen te veel werk werd. Onderwaterpomp besteld met goede opvoerhoogte bij voldoende doorstroming voor een redelijke prijs. Nu kinderbadje in kelder neergezet met daarin de oe onderwaterpomp, opgezogen water van waterzuiger er in en onderwaterpomp doet de rest.

Prima afhandeling van bestelling

Gewoon op een vlotte manier kunnen bestellen en geleverd gekregen. Zoals je van een webshop mag verwachten, maar steeds minder krijgt.

Pomp is prima maar koppelingen slang blijven lekken

Dompelpomp gekocht wegens water in kelder-koekoek met overstroming naar kelder. 2 dagen later geleverd dan beloofd, maar dat lag vast aan de feestdrukte bij PostNL. Alleen kun je als bedrijf dus nooit zeggen volgende dag leveren, maar hadden ze beter kunnen melden 'dezelfde dag afgeleverd bij PostNL ter verzending' of zoiets. Verder is het mij niet gelukt om de bijgeleverde slang met koppelingen lekdicht aan te sluiten. Er blijven druppels water rond de koppelingen naar buiten komen, hoe vast ik ze ook draai. De pomp werkt verder uitstekend en omdat ik hem direct moest gebruiken om vollopen van de kelder te voorkomen heb ik die druppels maar even gelaten. Ik wil de koppelingen later vervangen voor snelle messing brandslangkoppelingen.

Heb gebeld voor klacht niveau schakelaar werkte niet goed werd goed behandeld

Goed product, goede prijs, snel geleverd

Meerdere dompelpompen gekocht, altijd prima levering, ook nu er zo veel vraag is vanwege ondergelopen kelders overal.

Geweldig.

Op 1e kerstdag avond besteld en op de derde kerstdag kwam het al binnen En de pomp is fantastisch. Binnen 7 minuten 1200 liter uit mijn keldertje gepomt en hoefde het niet eens aan te dweilen.

Snel geleverd, goede pomp

Goed geregeld

Goede beschrijving, service en snelle l ering

Duidelijke en klantvriendelijke site met een goede beschrijving van het product. Snelle levering, kortom prima service. “What they say, is what they do!”

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM