Pomp maakt hels lawaai

Pomp correct geleverd. Na installatie maakt de pomp een hels lawaai. Contact met klantendienst. Na 1 dag vraag om filmpje. Pomp retour gestuurd. Wacht nu op retourbevestiging en terugbetaling. Heel erg spijtig. Waterpomp.nl kan er misschien ook niets aan doen en is het ergens een slechte pomp of een constructiefout. Maar iets dergelijks geeft toch niet veel vertrouwen in het product.

snel en prijs concurerend

zoals boven

Vlugge levering goed product!

Vlugge levering goed product

Snelle levering voor goeie prijs

Prima webshop, alles duidelijk

Geld nooit geretoured

Product begin oktober 2021 geretourneerd nadat klantenservice telefonisch aangaf dat dit mogelijk was. De pomp was niet bruikbaar voor waar ik hem voor dacht te kunnen gebruiken. Mijn kosten zijn tot dusver nog niet terugbetaald.

Mooi product. Levering al de volgende dag.

SaniVite+ en Sanibroyeur voldoen aan verwachtingen.

Top pomp

Werkt naar behoren,super kwaliteit.

Prima product en service

Ook het artikel wat niet op voorraad was werd netjes nagezonden.

Snel en juist geholpen.

Alles gegaan naar wens,bedankt.

Zeer behulpzaam en vriendelijk!

Zeer behulpzaam en vriendelijk!!!

Top product

goede kwaliteit

Snelle aflevering en goed verpakt. Goede service.

Deskundig advies

Deskundig advies / overleg, goede producten, snelle levering.

Besteld, snel geleverd

correct, vriendelijk en goede service

Wij kochten en dompelpomp die uiteindelijk weer retour gestuurd moest worden omdat de pomp later binnen kwam dan verwacht. Het verloop van dit retourproces verliep vlot, makkelijk en vriendelijk. Met alles uitgeprint te hebben kon de pomp weer netjes in de originele verpakking retour gestuurd worden. Alleen deze vlotte en makkelijke service krijgt een 10 van mij

Duidelijke website. Goede uitleg.

Bestelling kwam pas na 3 dagen

Vanwege wateroverlast en de 'vandaag besteld, morgen in huis' belofte had ik een dompelpomp besteld in de middag. Bestellen was eenvoudig, het duurde echter 3 dagen voordat deze binnen was, o.a. omdat deze pas na 24+ uur verstuurd werd. Niet zoals beloofd op de website, met een natte kelder tot gevolg.

Kwalitatief goede producten en snelle levering

Twee keer iets besteld, eerste keer een pomp plus korte slang. Volgende dag in huis! Tweede keer een lange slang, helaas niet op voorraad en duurde wat langer.

problemen ten goede opgelost

Door computerproblemen was een bestelling 3 x van de rekening gegaan en was er toch geen bestelling gebeurd. De bedragen zijn na contact netjes teruggestort. bij de nieuwe poging tot bestellen is alles snel en correct verlopen. Pomp werkt trouwens uitstekend.

Perfecte levering en ook nazorg goed

Goede deal en perfecte levering

Fantastische service

Wij kochten een dompelpomp bij de Waterpompshop, die snel geleverd werd en het in het begin prima deed. Na enkele dagen deed hij echter niets meer. We zochten contact met de klantenservice die ons verzocht een filmpje van de pomp, waarin te zien was dat deze niet meer werkte, te sturen. Na enige tijd kregen we bericht dat we een nieuwe pomp zouden krijgen. Twee dagen later was deze in huis. Werkelijk een voortreffelijke service. De nieuwe pomp werkt overigens naar behoren.

Waterpompshop prima, DHL twee dagen later.

Waterpompshop en DHL beloofden bezorging op zaterdag, waar ik heel blij me was, maar het pakje kwam pas op maandag.

Snelle levering, goede service

Grundfos Scala 2 pomp besteld. Pomp wilde niet aanzuigen. Via app contact opgenomen met klantenservice. Snelle response. Na overleg bleek dat probleem waarschijnlijk lekkende verloopstukken waren. Deze heb ik vervangen en de pomp loopt als een zonnetje, ondanks dat we deze voor een ander doel hebben ingezet als waarvoor deze bedoelt is. Maar daar kan de Waterpompshop niets aan doen.

zeer goed

zeer goed