Snelle levering, goede service en advies

DAB Evosta 2 gekocht ter vervanging van onze 25 jaar oude Grundfos vloerverwarearming pomp. Op de site staat veel informatie en video's zijn duidelijk. Advies was goed en de wachttijd aan de telefoon zeer kort. Oude pomp zat goed vast en bij de nieuwe pomp hadden we problemen om het 2e robbertje er tussen te krijgen, omdat de vloerverwarming verdeler nogal stug was. Al met al niet zo makkelijk als op de video, maar toch goed te doen

Uitstekende service

CV pomp besteld en een dag later al geleverd. Helaas door niet goed opletten de verkeerde schroefmaat besteld. Retourmelding aangemaakt pomp terug gestuurd en na een aantal dagen alweer een nieuwe pomp ontvangen. Super tevreden over de service van de waterpompshop.

prima zaak de belofte nagekomen

Bestelling is goed en vlot geleverd

Ik heb een DAB Jet 132 M besteld. Deze is vlot geleverd en draait nu. Tip: Het zal wel makkelijker zijn als bij de bestelling aangegeven zal worden welke aansluitnippels/tules er voor nodig zijn. Desnoods meteen mee te bestellen als suggestie. De pomp is ter vervanging van een oude waterpomp waarbij de aanzuigslangen al aanwezig zijn. Ik heb het opgelost door naar een lokale winkel te gaan die dit materiaal levert.

Snel en nauwkeurig.

Snel en nauwkeurig.

Snel,en goed

Snel duidelijk overzichtelijk

Leveringsproblemen en slechte communicatie

Circulatiepomp besteld op 28 sept. In plaats van levering op 29 sept, zoals op de website vermeld, geleverd op 13 oktober. Heb zelf verschillende keren navraag gedaan over de status van de levering, hierover werd uitermate slecht gecommuniceerd. Geen excuses of verklaring over de late levering.

Goed en snel geleverd.

De vijverpomp is compleet en snel geleverd.

Kennis en stiptheid. Dat wil je toch.

Ik had een aantal omtrent een circulatiepomp en dat werd keurig uitgezocht. Pomp dezelfde dag besteld en de volgende dag thuis. Fantastisch.

ik had een probleem en is zeer snel opgelost

Bij het installeren van de pomp bleek deze niet te werken, ik heb gebeld en daarna volgens afspraak een email gestuurd. Dezelfde dat is de nieuwe pomp gestuurd. Volgende dag al in huis.

Levering van de pomp : netjes en op tijd

Het was alleen jammer dat ik de pomp meteen weer terug kon sturen: kurkdroog pompen van balkon lukte helaas toch niet helemaal met de bestelde pomp. Voor de rest prima product. Retour goed afgehandeld.

Conform mijn verwachting!!

De geleverde pomp voldoet volledig aan de beschrijving op de webside: simpel in gebruik maar toch efficient in het wegpompen van water. Pomp is snel conform belofte geleverd. Kortom: ik ben zeer tevreden.

Vlotte levering

Pomp besteld en geleverd op het moment dat we hadden afgesproken. Helaas werkte de pomp niet, dus gebeld en zonder problemen kreeg ik de volgende dag een nieuwe.

helemaal zoals verwacht.

uit eerdere ervaringen heb ik steeds goed contact gehad. vandaar deze aankoop weer.

Prima pomp

Supersnelle levering!

Vrijdags besteld, zaterdag in huis!

Proffesioneel bedrijf met scherpe prijzen.

Het is een bedrijf met zeer goede aftersales. Nadat ik een probleem hebben ze me mij zeer vakkundig geholpen. Er zit veel kennis bij dit bedrijf. Ondanks de lage prijzen reageren ze super snel en heel professioneel. De volgende pomp koop ik zowiezo weer bij dit bedrijf. M.v.g. Rene van Hardeveld uit Tiel.

Goed geregeld

De montage was goed geregeld en zeer netjes alles gecommuniceerd en geadviseerd

Wij hadden een vlak dompelpomp besteld deze bleek echter niet te werken, zonder enige moeite dit aangegeven en gewoon direct een nieuwe gekregen.. Top !!!

Duidelijk, snel en goede prijs/kwaliteit

Website geeft duidelijke keuzes en informatie. Prijs/ kwaliteit is goed en levering volgens afspraak.

Goede ervaring

Goede kwaliteit, op tijd geleverd

Kan beter maar goed

Zoals reeds aangegeven is de optie om een datum en tijd te kiezen top alleen jammer dat deze dan niet nagekomen word.

Ik ben tevreden over u diensten.

Ik kende het product al jaren goede ervaringen.

Gewoon top

Goede prijs, extreem snelle levering (had op zondag besteld om 15:00 uur en daadwerkelijk binnen 24 uur geleverd) en goede info bij de artikelen.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM