Niets negatief

Geen minpunten Vandaag besteld de dag nadien geleverd 1 dag vroeger dan voorzien

Alles tiptop..

Zoals ik zei..

Goed apparaat

Volgens afspraak bezorgd

Ook de tweede keer goede ervaring

Goede omschrijvingen op hun site. Snelle levering.

Snelle levering, duidelijke webshop

Goed contact met klantenservice voor advies. Vanwege de situatie waarin de pomp geplaatst moest worden was er wel weinig alternatief die ik zelf wel heb kunnen vinden. Dit had betrekking tot het aansluiten op een vaste kabel. Bestelproces en bezorging verder vlekkeloos.

Zondag besteld maandag geleverd super

Snelle levering, prima service!

Snel geleverd, helaas beschadigd maar na telefonisch contact snel opgelost.

Geweldig goede pomp voor een mooie prijs. Ben er heel blij mee

Netjes

Los van de feiten een prima bedrijf

Ik heb na telefonisch advies voor 700,- euro aan bestellingen gedaan. Prima lui! Alles leek top, alleen was 1 onderdeel (hun advies gevolgd) niet passend. Geen probleem! Ik belde die ochtend en kreeg ineens een nieuw persoon aan de lijn **** . Na vriendelijk uit te leggen wat er miste en om hulp te vragen werden we heel kortaf weg gewimpeld dat het ons probleem was en dat als we al geholpen wouden worden dit niet via onze bestelling kon, maar met fotos in de mail moest. Ik heb tot 5x fotos gemaild, 3 keer gebeld en zelfs whatsapp contact gehad en kreeg elke keer ****. Nu terugblikkend ben ik echt onder de indruk hoe onvriendelijk er op een normale hulpvraag werd gereageerd. Ik hoop dat management inziet dat **** zijn werk echt niet leuk vind. Dit gun ik niemand..

Bestelling ging goed

Het beantwoorden van vragen ging beroerd. Het antwoord op de eerste vraag kwam mij vreemd voor. Toen ik om aanvulling vroeg kwam er geen antwoord meer. Een tweede andere vraag bleef helemaal onbeantwoord.

Duidelijke site, super snelle levering

Ik ben zeer tevreden, duidelijke site, goede volledige informatie en super snelle levering.

Snelle goede bezorging

Tot dusver goede keuze. Apparaat werkt naar behoren dankzij uitgebreide site info.

Pomp doet het goed en snelle levering!!

Zeer goede service

Vriendelijk, vakkundig en behulpzaam. Beste service die je kunt krijgen. Dank!

Gewoon goed

Een aanrader

vlotte en deskundige service.

Telefonisch zeer deskundig geadviseerd en voor een vlotte aflevering zorg gedragen.

Snelle service en goedkoop

Snelle service/bezorging. Heb geen goedkopere kunnen vinden!

Kwaliteit

GOED EN VEILIG VERPAKT

Goed verzorgd

Nette en goedwerkende producten

Netjes bezorgd en de pompen leveren goede capaciteit

Voldoende keuze en snelle bezorging

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle aflevering

Bereikbaar en hulpvaardig

Goed advies gekregen

Snelle levering en zeer goede service

Kreeg helaas een kapotte pomp opgestuurd. Duidelijk tijdens transport gevallen. Mail met foto’s gestuurd en binnen kwartier antwoord dat men een nieuwe pomp zou opsturen en beschadigde mocht ik houden voor onderdelen. De volgende dag werd nieuwe pomp bezorgd. Dat noem ik pas goede service!

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM