Waterpomp voor de tuin

Na levering is aansluiting een fluitje van een cent. Werkt prima en levert een goede waterstraal om de tuin te besproeien. Keer op keer bij gebruik vlekkeloze aansluiting en binnen enkele minuten weer gebruiksklaar.

snel levering

zeer goed product voor redelijk prijs, snel geleverd

Werd goed geholpen toen ik vragen had

Top bedrijf

Goede en duidelijke site

Goed product en snelle levering.

Vlotte afhandeling zoals het hoort

Product goed gedocumenteerd en een vlotte afhandeling

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik gebruik de pomp voor het leegpompen van ons opblaaszwembad en de regenton, om de tuin te besproeien. Ook voor het vullen van het zwembadje met warm water is het ding ideaal. Zet 'm gewoon in de wasbak en pomp rechtstreeks vanuit de keuken door het raam het badje vol. Enige waar je op moet letten is dat je de vlotter bij lagere waterstanden handmatig omhoog moet houden, omdat ie anders te vroeg uitschakelt. Ik was aangenaam verrast door de extra bijgeleverde verloopstukjes. Dat stond niet in de beschrijving en ik had er al rekening mee gehouden dat ik die los bij moest kopen. Helaas is zelfs de kleinste maat van de bijgeleverde stukjes nog te groot voor een standaard tuinslang en dat is ook gelijk het enige minpuntje dat ik kan benoemen. Ik heb uiteindelijk een 1" slang moeten aanschaffen (€30 voor 10m, prijs valt mee) en die vastgezet met twee tie-rips. Werkt perfect!

super snelle levering en service

Gewoon een voorbeeld hoe partijen die zaken via internet leveren zouden moeten leveren.

Snelle en correcte levering

Snel en correct

fantastich

Zie hierboven

Zie tekst hieronder.

Helaas de pomp moeten retourneren. Fout PostNL. Jullie hebben alles keurig tijdig geregeld. Beste Tonnie Geerts, Uw retouraanvraag is goedgekeurd. Graag deze documenten printen: RMA Packing Slip Dit retourformulier toevoegen aan het pakket. RMA Shipping Label Retourlabel waarmee u het product naar ons kunt terugsturen via een DPD pakketpunt.

Snel en probleemloos

Overzichtelijke selectie

Uitstekende bezorging en levering plus service

Ik heb in de jaren al heel wat pompen gekocht bij deze website voor verschillende doeleinden en om beregening aan te leggen gebruik hiervoor de DAB pomp. Van de week weer eentje gekocht andere dag in huis maar tijdens het in gebruik nemen het beluchting dopje was zo vast gemonteerd dat het afbrak helaas. Gelijk berichtje gestuurd andere dag nieuwe dopje in huis. Super service.

Uitstekend inhoudelijk geholpen

Bij het vinden van de juiste aansluitingen

Snel geleverd prima prijs kwaliteit

Snel geleverd prima prijs kwaliteit

Goed advies, goed spul

Kreeg voor een beregeningsinstallatie goed en vlot advies. Helaas bleek de pomp niet snel leverbaar en schoof de verwachte levertijd teveel op. Ander spul vlot bezorgd en voldoet goed.

Goede duidelijke website, concurerende prijzen. Snelle en acurate levering

Goede en snelle service.

Ben zeer tevreden over de service en het product.

Fatsoenlijke prijzen. Was idd vandaag bestellen, morgen in huis.

Gewoon goed hoor!

Bestelling geplaatst en meteen door jullie verzonden, het kwam door de drukte bij POST NL dat aflevering de volgende dag niet mogelijk was.

Prima levering en zeer goede aftercare

De levering was al goed en toen bleek dat er na een aantal weken een fout in de printplaat van de pomp had ik binnen 72 uur een nieuwe. Top!

Top superservice

Mijn pomp lekte. Ik vroeg om een nieuw binnenrubber en die hadden ze niet: direct een nieuwe pomp gestuurd! Fantastisch! Was binnen de garantieperiode, maar toch: geen wanklank en de volgende dag al in huis. Ook de logistiek is dus perfect.

Blij met de pomp

Snelle levering en super tevreden met de pomp

Snelle, correcte levering a.d.h.v. de overzichtelijke website.

Website geeft duidelijke informatie, waardoor ik mijn pomp kon bestellen. Levering de volgende dag. Produkt voldoet uitstekend.

Goeie pomp voor aantrekkelijke prijs.

De waterpompshop heeft een fijne website met advies over het aansluiten en oplossen van problemen. Het aansluiten gaat niet vanzelf goed, ik ben goed geholpen.

Klasse

Snelle levering goed product