Top. Snel bezorgt.

Zeer tevreden.

Ik ben niet geheel tevreden

De pomp die ik heb gekocht behaald niet het resultaat die hij wel zou moeten doen.De 8bar die hij zou moeten halen en de 6cuub per uur worden lang niet gehaald. Jammer dat aanbiedingen achteraf tegenvallen.

Pomp doet het prima

De DAB Nova Up 300 staat in een bak in de kruipruimte en pompt automatisch het teveel aan water weg. Werkt prima!

Goede pomp snelle levering

Goede pomp snelle levering

Zeer snelle levering en zeer vlotte service

Bij een defect aan mijn DAB pomp werd snel herkend dat het een printplaatprobleem was en is de volgende dag een nieuwe pomp bezorgd. Perfecte en goed bereikbare service

Waterpomp gekocht netjes geleverd

Waterpomp gekocht netjes geleverd

Goede levering, echter beschrijving aansluiten slang ontbrak

Door het ontbreken van de beschrijving voor het aansluiten van de multifunctionele, bijgeleverde slang kon ik de pomp niet direct installeren. Via de klantenservice ben ik uiteindelijk toch geholpen; vandaar de 7,5

Goede kwaliteit én een deskundige helpdesk

Dompelpomp gekocht. Ik had enige twijfel over juist gebruik van de aanzuigslang. Desgevraagd correct en snel geholpen door de helpdesk.

goed advies via pomp keuze programa

snel geleverd

Goed product voor prima prijs en snelle levering

Dompelpomp en slang snel geleverd en van prima kwaliteit

Prima website, prima service, snelle levering

Prima bedrijf. alles klopt.

Goed advies gehad via de telefoon en snel en goed geleverd!

Wij hadden ca 25cm water in de kruipruimte staan. In eerste instantie een pomp uitgezocht, maar alvorens te bestellen toch even met de shop gebeld. Daarna na zinvol advies besloten toch een andere pomp te nemen, die voor het doel beter geschikt is. Het is namlijk mijn bedoeling de pomp later permanent in de kruipruimte te installeren zodat deze automatisch aan/uit gaat wanneer er water staat. De nu geadviseerde pomp is hier geschikt voor. Hij is erg stil en heeft een enorme krachtige pompcapaciteit. Door de ingebouwde vlotter schakelt hij automatisch wanneer er water is. Inmiddels is de kruipruimte weer gewoon vochtig in plaats van een zwembad. Erg blij met deze pomp!

alles snel en vlot

goede spullen en snel geholpen bij een vraag

Kwaliteit product

Dompelpomp besteld zonder klassieke flotter. Snelle levering, degelijke pomp, goede prijs.

zeer snel geleverd maar kleine schade

helaas was het stekkerblokje een hoek afgebroken (waar de schroef zit) . toch geplaatst ivm noodzaak

Snel en goed geleverd

Helaas nog niet mogelijk een review te geven.

Een review betreffende de aankoop kan ik helaas nog niet geven. Een review over de aankoop, ja dat ging top. Besteld voor 22.00 uur en inderdaad de volgende dag was de pomp en toebehoren er. Dat is dus wel een belofte nakomen. zodra de pomp gemonteerd is zal ik hierover een review schrijven.

Prima !!

Snelle levering met een snufje fijne prijs, helemaal top.

Helemaal super

Goed advies Snelle levering Top service

Gewoon goed !!

Goed contact gehad en advies gekregen

Pomp functioneert goed, snelle levering

Pomp om het water in de kruipruimte onder controle te houden. Dat gaat prima door de instelbaarheid van de interne vlotter. Hij pompt stil. Op de site staat dat de minimale ruimte 21 cm moet zijn terwijl in de handleiding min 40x40cm wordt aangegeven. De pomp staat bij mij in een verdieping in de vloer van 30 cm diameter en dat levert geen problemen op. Zoals beloofd was de pomp de volgende dag binnen.

zeer snel geregeld .

zeer snel geregeld .

Volledig naar wens

Snel geleverd en een goede pomp met eenvoudige instelling. De pomp maakt na indraaien weinig geluid en functioneert prima op mijn vloerverwarming.

Mijn pomp was na 3 maanden al kapot, maar jullie hebben direct een nieuwe opgestuurd. Ik hoop dat ik deze pomp wel kan vertrouwen.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM