Snel en to the point advies gekregen, levering zoals het hoort

Prettige e-mail met advies op de door mij gestelde vraag. Snelle en nette levering van mijn bestelling

Klaar en duidelijk opgesteld

Eenvoudig om te bestellen

Goed bereikbaar! Goed avies! Goede Prijs! Dus top!

Goed product

Zeer snelle levering en de pomp voor een goede prijs. Blij mee

Top prijzen en super service!

DAB pomp gekocht maar bij aankomst bleek de deksel aan de onderkant van de pomp op alle 4 de bevestigings punten afgebroken....(waarschijnlijk de vervoerder) Gevraagd om nieuw deksel op te sturen maar heb een complete nieuwe pomp gekregen! Dat noem ik pas service en niet te vergeten de prijs tegenover de concurrenten.

Snelle levering al was het item in zijn fabrieksverpakking verstuurd waardoor iedereen kan zien wat het was.

perfect oplossings gericht

direct goed geholpen en probleem opgelost (top)

allemaal ok; snel levering; geen problemen

geen opmerkingen

Prima service en informatie ik had een verkeerde pomp besteld en deze zonder probleem kunnen ruilen voor een andere

Het bestellen en leveren van het product ging perfect

Het bestellen en leveren ging heel goed het was de dag na bestellen al binnen en de factuur was toen ook op de mail.

Zeer goede service

Ik had een pomp besteld deze bleek achteraf niet geschikt voor het bedoelde gebruik. Ik had voor de installatie de stekker er al af geknipt. Na contact met waterpompshop hebben kwam er inderdaad uit dat het niet duidelijk op de website stond en hebben ze als service een nieuwe andere pomp opgestuurd en kon ik de oude houden. Zelden zulke goede service meegemaakt!

snelle levering goede prijs

goed verpakt snel toegezonden goede prijs

Prima producten voor acceptabel geld

Besteld en volgende dag in huis.

Snel geleverd voor een goede prijs

Alles was aanwezig en de instructie was duidelijk

Goed materiaal

Top, snelle leveringen.

Goede producten laten niets te wensen over!

Goede en snelle levering

Alleen de pomp pakkingen zijn iets te dik. ( 1mm ) Dus totaal 2mm. Heb zelf nog twee dunne moeten regelen anders ging hij niet tussen de aansluitingen. Jammer.

Goede prijs en snelle levering

Snel besteld en snelle levering

vlot en correct

poimp nodig met capaciteit en vlakzuigmogelijkheden, snel gevonden makkelijk te bestellen redelijk geprijsd snel geleverd en hij blijkt te doen waarvoor ik hem aangeschaft heb!

maar de handleiding van het product zou duidelijker mogen zijn

prima snel geleverd

nvt

Bestelling uitstekend geregeld

Besteld en binnen 1 a 2 dagen geleverd prima in orde

Prima geregeld

Snelle bezorging en goed verpakt. Daarnaast zijn de installatie video’s op de website een aanvrager bij plaatsing

Mooi op tijd geleverd!

Volgende dag geleverd zoals beloofd, Keurig netjes verpakt!

Duidelijke uitleg en veel informatie.

Naast de productinformatie is het heel prettig om naar de filmpjes met uitleg te kijken.

91 Stationsplein

's-Hertogenbosch 5211 BM